Jump to content

DJD

Recommended Posts

Nαι μόνο που ο SirDiman ήταν σπίτι ελέω καλοκαιριού και λογικά θα έγινε τετράπαχος από το σπιτικό φαγήτο.

Τώρα με κάρτα σίτισης θα στρώσει κορμί πάλι :toomuchne

Πηρα 3 κιλα ( 65->68), ερεψα

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ναι δε ξερω τι παιζει τελευταια, παντως πατωμα πολυ σπανια δε μπορω, ιδικα αν εχω μαθημα μετα :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] δώσε μου διαιτολόγιο, γιατί δε τη παλεύω κάστανο, θέλω να πάρω 20Kg !

τι μου συστήνεις;

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] δώσε μου διαιτολόγιο, γιατί δε τη παλεύω κάστανο, θέλω να πάρω 20Kg !

τι μου συστήνεις;

βοδι-building!!! οτι πιο ευκολο:banging:

τι μου συστήνεις;

halvas.jpgPlus.png%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%AF.jpg

:hehe:

Μπορω να πω οτι εκανα abuse την μαγιονεζα(του lidl) με μαυρο ψωμι homemade σε φαγητα οπως μπριαμ, ψαρικα και ομελετα σε πιτα +γκουντα μπαχαρικα ντοματα (επικ επικ).

Απο γευματα 3-4 φορες τη μερα σε σχεση με τα 2 της λεσχης, πετσα παντα ξεσκιζα απο τα κρεατα και τα ψαρια :p

Εε αυτα.,θελα να παω παλι 70 και να αρχισω γυμναστηριο ...:smoke:

Είχες χάσει για κάποιον λόγο κιλά ή τώρα θες να τα φτάσεις;

Πρόσεχε πώς θα το πετύχεις. Αν και δεν το είχα στόχο απ' τα 65 πήγα 75 σε 4 μήνες και η κοιλιά είναι εμφανέστατη τώρα. Δηλαδή μην το κάνεις ανορθόδοξα σαν εμένα (φαϊ του σκασμού - μπίρες)

Ο κολλητός μου είναι 110 και δεν έχει μπούτι σαν το δικό μου. :p

τα ειχα πριν καιρο 71-72 αλλα οκ (φενοταν και λιγο κυλιτσα) ψυχολογικα δε θελω να ειμαι τοσο κατω

τι 71-72; άρρωστοι είστε ή νάνοι; :patsak:

Είναι το κατάλληλο βάρος για κάποιον ύψους 1.70-1.77.

Εγώ είμαι 1.75. Εκτός κι αν είσαι 1.90 και μας λες νάνους, γιατί φυσιολογικό με θεωρώ. :rofl:

εγω σημερα θα παω να γραφτω σε κανα γυμναστηριο να φυγουν μερικα κιλα :p

αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν εχει κοντα παρκινγ και θα πρεπει να περπατησω :/

Εγω παντως δεν ειμαι χοντρος, ειμαι κοντος για το βαρος μου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Κι εγώ το ίδιο!

εγω σημερα θα παω να γραφτω σε κανα γυμναστηριο να φυγουν μερικα κιλα :p

αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν εχει κοντα παρκινγ και θα πρεπει να περπατησω :/

Μου θυμισες αυτο :p

Gym+Fail.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.