Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεν της το αφαιρείς...αυτή είναι η μούφα της υπόθεσης.
πολύ ακρο-αριστερός μας βγήκες, εγώ υποστηρίζω την τραπεζοκρατία, το πλαστικό χρήμα εξ΄ ολοκλήρου, και στο κάτω κάτω, το χαρτί πάλι σε λογαριασμό θα μπεί, no matter what you have in your pocket. Και μακάρι το κέρμα και το χαρτονόμισμα να γίνει παρελθόν κάποτε.

Υ.Γ. Να στείλω βιογραφικό στην Goldman sacks; :hmm: πιστεύω ότι το κατέχω το ζήτημα :p

Και μακάρι το κέρμα και το χαρτονόμισμα να γίνει παρελθόν κάποτε.

Αναρχάπλυτε, ουστ! :spell:

Εχει μπει μία μύγα στο γραφείο μου και μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα. Δε μπορώ να τη πετύχω κιόλας @!$#@%#$^$%&%^Ρ&^%:TD:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JF5fOEeftNM]Funny how to kill a fly - YouTube[/ame]

Κάτσε τώρα θα έρθουν οι φίλες της για την κηδεία :p

ήρθε μία και την έστειλα να της κάνει παρέα :hehe:

Μια από τα ίδια και εμένα... Όλο το καλοκαίρι ζήτημα να με τσίμπησαν 5-6 φορές... Τις δύο τελευταίες εβδομάδες με έχουν γαζώσει κανονικά...

κάποιος, κάπου στην Πεύκη, έχει ξεσκίσει τα subwoofer του. Μιλάμε είναι τουλάχιστον 3-4 τετράγωνα μακριά, μιας και δεν ακούγεται μουσική, παρά μόνο ένα βουητό...

είχα να μπω στο subforum των πωλήσεων-ανταλαγών κτλ καμιά 5ετια (και βάλε )

σφαγή γίνετε εκεί μέσα!!! πέφτουν κορμιά για ένα 478 socket :crazy:

QUIZ

διαβάστε τα posts

εδώ και βρείτε τι άλλαξε τα τελευταία έξι χρόνια.

Μελετώντας λίγη ιστορία στο lab, μένω έκπληκτος από το προοδευτικό μυαλό που υπήρχε τότε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.