Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πω πολλοί κομπλεξικοί στην γειτονιά μου έχουν μαζευτεί !!!

Παντρεύεται ένα ζευγάρι πιο πέρα και έχει γλέντι και μόλις πήγε 12:10 ήρθε η αστυνομία !

Αφήστε να χαρούνε σήμερα γιατί από αύριο απεργία ...

Γειτονιά προειδοποιώ όταν κάνω εγώ γλέντι για τα κατορθώματά μου θα σας βασανίσω για 3-4 μέρες

Λαμπης έγραψε:
Mechanical keyboard in da house!
  Μπαμπης έγραψε:
καλό?
  Λαμπης έγραψε:
γ@μαει ρε σλεω
  Μπαμπης έγραψε:
Πωπω, και για πε, ακουγεται πολυ στην πληκτρολογηση?
  Λαμπης έγραψε:
α που να ξερω, δεν το εχω ξεπακεταρει ακομα!

Reveal hidden contents

based on a...

7nTnr.png

hayabusa έγραψε:
Αυριο οι εφοριες λειτουργουν; Ξερει κανεις ; :p

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Ήθελα ένα παράβολο δημοσίου και πήγα χθες γιατί άκουσα για απεργίες. Θα πήγαινα αύριο, αφού στο apergia.gr λέει ότι έχουν από 27, όμως δύο άτομα μου είπαν πως άκουσαν από 26 στις ειδήσεις. Τηλέφωνο ίσως;

Οι εφοριακοι απεργουν απο αυριο μαζι με ολους τους αλλους και θα συνεχισουν Πεμπτη & Παρασκευη.

Εγώ μαντεύω την απάντησή του πάντως

"Πως τολμάς και προσβάλεις με τέτοιο τρόπο τον άγιο;" :p

Έκαναν διάρρηξη στο σπίτι της κοπέλας μου. Εύχομαι ολόψυχα να τα φάνε σε φέρετρα, στεφάνια και λιβάνια. Να χ3ζουν μεταστάσεις και να κατουράνε όγκους οι μπάσταρδοι.

Ως επι το πλείστον χρυσαφικά πήρανε. Πέρα απο τα 6-7κ που έκαναν όλα αυτά το θέμα είναι το ψυχολογικό. Θωρακισμένη πόρτα και άνοιξε χωρίς ίχνη διάρρηξης (η cisa αλλάζει εντός της ημέρας με Omega-V) και να νοιώθεις ότι είσαι ευάλωτος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι είναι βαρύ γενικώς, για γυναίκα ειδικά και για για μια φοβιτσιάρα σαν την δικιά μου ειδικότερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.