Jump to content

DJD

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις αν για μεταφορα χρηματων μεσω διατραπεζικης επιταγης υπαρχει καποια προμηθεια; Και αν ναι ποσο ειναι αυτη ;

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
  hayabusa έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν για μεταφορα χρηματων μεσω διατραπεζικης επιταγης υπαρχει καποια προμηθεια; Και αν ναι ποσο ειναι αυτη ;

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

νομίζω είναι 1 €, εγώ μεταφέρω από λογαριασμό της Εθνικής , που μπαίνει μισθός μηνιαίος σε τραπεζικό λογαριασμό της eurobank ,Και απο εκεί πάει e-banking Μέσω statement/επιταγής και μου παίρνει 0.50 € . :yu:

Τελικά ΚΑΙ στη Ρουμανία είμαι βασιλιάς! 4 μπάλες παγωτό + μπριζόλα χοιρινη με 4€ :hehe:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Όχι τέλος.. Τώρα σπίτι πρέπει να βρω. Αλλά αφού είμαστε κοντά θα πεταχτουμε και μια Μολδαβία :p

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Νομίζω βρήκα rom που θα μου κάνει συντροφιά για πολύ καιρό. Paranoid Android :D Δείχνει πολύ καλό, πλήρως παραμετροποιήσιμο, και αν σε βάθος χρόνου αποδειχτεί και σταθερό, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το αλλάξω. Επίσης, Jelly Bean FTW :magic:

Παράθεση
FINISHED --2012-09-23 18:14:41--

Total wall clock time: 12h 55m 11s

Downloaded: 13670 files, 13G in 12h 5m 47s (310 KB/s)

Aww-Yeah-meme.png

Abit server downloaded sucessfully, achievement completed :hehe:

qbiefox έγραψε:
Νομίζω βρήκα rom που θα μου κάνει συντροφιά για πολύ καιρό. Paranoid Android :D Δείχνει πολύ καλό, πλήρως παραμετροποιήσιμο, και αν σε βάθος χρόνου αποδειχτεί και σταθερό, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το αλλάξω. Επίσης, Jelly Bean FTW :magic:

Για τη Nexusαρα μιλάμε;

Που λεφτά για Nexus ρεεεε :hehe: Ένα desire έχω... Ευτυχώς έχει κυκλοφορήσει πολύ και οι δυνατότητες σε rom είναι πολλές :) Τώρα που το σκέφτομαι, μπορείς να το πεις και nexus. Ίδιο hardware με το Nexus One έχει :p

yanni έγραψε:
Καταραμένο Carrefour τσέκαρε τουλάχιστον όταν σου επιστρέφουν κάτι ότι είναι κομπλέ! (σφραγισμένο με ταινία από καθυστερημένο πιθανόν υπάλληλο ασύρματο πληκτρολόγιο από το οποίο έχει βουτήξει τον δέκτη και τις μπαταρίες το ζώον που το είχε πάρει πριν από εμένα και το επέστρεψε)

Τακτικές Π από τα Carrefour? Δεν λέω οι άνθρωποι με την συγνώμη στο στόμα, με πρώτο σκοπό την εξυπηρέτηση και επιστροφή χρημάτων και όλα τσακ μπαμ, αλλά και το δεύτερο τεμάχιο ήταν ταλαιπωρημένη και σφραγισμένη με ταινία η συσκευασία, με τις μπαταρίες μέσα, αλλά και πάλι χωρίς τον δέκτη, οπότε άχρηστο. Μιλάμε για σουπερμαρκετ. Δεν έχουν λόγο να σου δεσμεύσουν τα λεφτά με μορφή πιστωτικού μιας και τι στο καλό, ένα γάλα δεν θα πάρεις; Προσωπικά πήρα τα λεφτά και αντίος. Αλλά ατυχία διότι ήταν καλή ευκαιρία. Full πληκτρολόγιο και όχι τίποτα mini, με αρκετά extra πλήκτρα, ασύρματο και τζάμπα, 8€.

Και αν είστε κοντά στο carrefour Αγίων Αναργύρων, ψάχνετε για Xbox 360 και σας αρέσει ο τζόγος, έχει ένα χύμα στα 99€.

πάνω που πάει να γίνει κανένα καλό σκηνικό,να ανάψουν λίγο τα αίματα,να μαλλιοτραβηχτούν μερικοί

να ζήσουμε μερικές epic στιγμές και εμείς του off topic,πάει ο RootX και το κλειδώνει.....

άτιμη κοινωνία :upside:

Παίζεις μια dota και σου βελτιώνετε το κέφι :hehe:, ο καημένος ο tiny μόνο boots μπόρεσε να πάρει.

Reveal hidden contents

jiohkor3 έγραψε:
ναι βρε γιου νικ απλα ο player στον λαμπη εννοω : Ρ

στο λινκ σου ειχες βαλει https... θελει απλο http... ή και καθολου :D δοκιμασε το να δεις στο φορουμ δοκιμων :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.