Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
πάει τελείωσε κάποιος έχει καταραστεί τους φυσικούς από την δημιουργία του κόσμου :p

δεν την παλεύουνε αλλά μεταφέρουν το πρόβλημα στους γύρο τους :getlost:

τι σου κάναμε;

Με το μπαρδόν, μεσιέ Λάμπη αλλά η διαφίμιση hol-video-kloump δεν παλεύεται δίχως adblock !!

Εμφανίζεται μόνο 2 φορές την μέρα ανά χρήστη και θα τρέχει για 1 μήνα. Αναγκαίο κακό παιδιά μιας και η μόνη πηγή εσόδων ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του λάμπη είναι η διαφήμιση.

Όσο αφορά τα ad blockers ο καθένας πράττει όπως νομίζει, τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές :)

Απίστευτο προϊόν! Η πρώτη εφαρμογή που μου ήρθε στο μυαλό ήταν στη ζελατίνα του κράνους, γιατί όταν βρέχει, αν δεν πηγαίνεις με 100+, το νερό δε φεύγει, κι αν πηγαίνεις με 100+ στη βροχή, μαζί με το νερό φεύγει και το μηχανάκι...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7is6r6zXFDc]Ross Nanotechnology's NeverWet superhydrophobic spray-on coating - YouTube[/ame]

Απίστευτο προϊόν! Η πρώτη εφαρμογή που μου ήρθε στο μυαλό ήταν στη ζελατίνα του κράνους, γιατί όταν βρέχει, αν δεν πηγαίνεις με 100+, το νερό δε φεύγει, κι αν πηγαίνεις με 100+ στη βροχή, μαζί με το νερό φεύγει και το μηχανάκι...

Σαν δευτερη χρηση μπορεις να το βαλεις και στις ροδες απο το μηχανακι :rubik:

Epic win - like a boss etc etc :p

Εμένα ήρθε προχτές. Έφερε 2 φακελάκια, σε λίγες μέρες θα είμαι κατά 780 ευρώ φτωχότερος.........:wall:

όχι δεν ήρθε ούτε σήμερα....
δεν ηρθε ουτε σημερις και απο δω μερια...
Δεν έχει έρθει ούτε εμένα ακόμα

Ούτε σε εμένα ήρθε...

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ρε τι σκέφτηκαν για να βάλεις τον Firefox 8.....και ας το έχεις.....εσύ συνέχισε να πατάς retry.....

attachment.php?attachmentid=46827&stc=1&d=1321621232

post-8723-1416075633,1654_thumb.jpg

Αναγκαίο κακό παιδιά μιας και η μόνη πηγή εσόδων ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του λάμπη είναι η διαφήμιση.

Να ρωτήσω. (μπορεί και βλακεία...)

Αν πατάμε το link της διαφήμισης καταγράφονται σ' αυτούς οι επισκέψεις απ' το Lab, ώστε να φαίνεται ότι η καταχώρησή τους αποδίδει?

Εμφανίζεται μόνο 2 φορές την μέρα ανά χρήστη και θα τρέχει για 1 μήνα. Αναγκαίο κακό παιδιά μιας και η μόνη πηγή εσόδων ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του λάμπη είναι η διαφήμιση.

Όσο αφορά τα ad blockers ο καθένας πράττει όπως νομίζει, τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές :)

Δείτε το λίγο τότε γιατί το έχω φάει στην μάπα από το πρωί γύρω στις 30 φορές !!! Περίπου 1 φορά κάθε 5 page loads.

Νο problem με τις διαφημίσεις (γιαυτό μπαίνω και με ΙΕ χωρίς addons) αλλά με τα εχει κάνει τρίγωνα πανοράματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.