Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

μια βδομάδα έλειψα και έχω χάσει λίγο την μπάλα στο λάμπη. πολύ ποστ ρε παιδάκι μου

Άντε να δροσίσει λίγο αύριο γιατί λιώσαμε...

Το μόνο κακό είναι ότι θα 'χει αέρα πάλι (=> φωτιές)

Είδες άμα ποστάρεις κάτι που είναι στον τομέα του άλλου? Μέσα σε 2 λεπτά σου έχει τρίψει την απάντηση στα μούτρα :hehe:

Φίλη, γιατρός με ιατρείο ΙΚΑ, δεν έχει internet κι άρα δε μπορεί να λειτουργήσει.

Παίρνει τηλέφωνο τον πΟΤΕ και της λέει ότι μάλλον με κάποια υπέρταση χάλασε το router, να της στείλουν άλλο (με χρέωση, αφού είναι δικό της λάθος)

Η διάγνωση για την υπέρταση βέβαια έγινε βάσει ιστορικού καταγεγραμμένου από πανάκριβο σύστημα που συνδέεται με το δίκτυο της ΔΕΗ... :crazy_pilot:

Πήγα το πρωί, άλλαξα τον κωδικό του Wi-Fi, γιατί είχε μηδενίσει στο default για κάποιο λόγο και παίζει άριστα...

Φίλη, γιατρός με ιατρείο ΙΚΑ, δεν έχει internet κι άρα δε μπορεί να λειτουργήσει.

Παίρνει τηλέφωνο τον πΟΤΕ και της λέει ότι μάλλον με κάποια υπέρταση χάλασε το router, να της στείλουν άλλο (με χρέωση, αφού είναι δικό της λάθος)

Η διάγνωση για την υπέρταση βέβαια έγινε βάσει ιστορικού καταγεγραμμένου από πανάκριβο σύστημα που συνδέεται με το δίκτυο της ΔΕΗ... :crazy_pilot:

Πήγα το πρωί, άλλαξα τον κωδικό του Wi-Fi, γιατί είχε μηδενίσει στο default για κάποιο λόγο και παίζει άριστα...

F@K logic...

ΥΓ: Ατακα του πΟΤΕ σε συνδρομητη connex που εχει ξεμεινει με παλιο (φαση bautec/jetspeed) modem και ο οποιος θελει να βαλει ενα ασυρματο.

"Οχι δεν μπορειτε να το κανετε αυτο γιατι η συνδεση σας δεν υποστηριζει τα νεα ασυρματα modem/router, πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο".

Τι αρχισαν να πινουν οι Γερμανοι?

F@K logic...

ΥΓ: Ατακα του πΟΤΕ σε συνδρομητη connex που εχει ξεμεινει με παλιο (φαση bautec/jetspeed) modem και ο οποιος θελει να βαλει ενα ασυρματο.

"Οχι δεν μπορειτε να το κανετε αυτο γιατι η συνδεση σας δεν υποστηριζει τα νεα ασυρματα modem/router, πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο".

Τι αρχισαν να πινουν οι Γερμανοι?

Ελληνικη πουστίνη

Πόσο ρδέλο είναι αυτό το κράτος δηλαδή... πόσο...

Πάω να βγάλω νέο διαβατήριο γιατί ήταν μέσα στα πράγματα που μου κλέψανε και μου λένε δε γίνεται αν δε περάσουν 3 μήνες. Ρε φίλε λέω, δε το έχασα, μου το κλέψανε το ρημάδι. Ναι λέει δεν έχει διαφορά ο νόμος, είναι το ίδιο πράγμα. Λέω ζω έξω και πρέπει να έχω το διαβατήριο γιατί πετάω κι εκτός ευρώπης.. στα παπάκια τους, δε μπορούν να κάνουν τίποτα. Τιμωρούν εμένα δηλαδή που μου το κλέψανε παρά τον κλέφτη... στα διάλα..

:wall::wall::wall:

Μωρέ πετάω με ταυτότητα εντός ευρώπης.. το εκτός είναι που με καίει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.