Jump to content

DJD

Recommended Posts

περι Α(λφας) και παλι...

Το προβλημα το ειχε το πρωτο που βγηκε (μοντελο) καπου το '98... διορθωθηκε..και μετα το 2004 που μεγαλωσε σε μετατροχιο/μεταξονιο..απλα εμεινε μονο στα κεφαλια μερικων σαν αναμνηση-φοβητρο και απλα συμπεριφερεται σαν ενα οποιοδηποτε αλλο συμβατικο αμαξι.

Kαι ειναι ενα απο τα ελαχιστα μικρομεσαια αμαξια που μπορει να μπει ενας διμετρος χωρις να διπλωθει 10 φορες και χωρις να στριμωχνεται:p

(στα συν ο χωρος αποσκευων που απλα ειναι αν δεν απατωμαι ειναι απο τους μεγαλυτερους...-και πρακτικος επισης:p)

edit

και βγαινει σε ωραιο κυβικα για την ελλαδα

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Mercedes A class?

όλα αυτά τα καλά?

Ουτε πωλητης να ηταν!

-το γλυκοκοιταζε ειπε πιο πισω γιαυτο sees the silver lining over the rainbow...-

Επίσης το ψηλό πάτωμα προσφέρει άλλη αίσθηση οδήγησης.

Ήμουν τελείως αρνητικός με A και B class, μέχρι που τα οδήγησα στη δουλειά.

Απλά και εύκολα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο εγγύς μέλλον.

αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι οι πλαγιοι καθρεφτες θα ηθελα να ηταν πιο μπροστα :p

Το οδηγηση θρεντ ειναι διπλα κυριοι.

Οποτε ολοι εσεις οι οδηγαρες δεν πατε να τα πειτε εκει?

(δακτυλος/τσιρακι του αστρολαβου)

Πολύ καλή θερμαντική είναι η Λεοντος και διαρκεί :p

Μια φορά είχα κάνει την μ@λ@κία σε πόνο στην πλάτη, και είχα βάλει μαζί θερμαντική+Λέοντος έμπλαστρο.

Πήρε φωτιά η Καλαμαριά λέμεεεε!!!:hehe:

Στο 10λεπτο το ξεκόλλησα και έτριβα με οινόπνευμα για να φύγει και η θερμαντική!:hehe:

Το οδηγηση θρεντ ειναι διπλα κυριοι.

Οποτε ολοι εσεις οι οδηγαρες δεν πατε να τα πειτε εκει?

(δακτυλος/τσιρακι του αστρολαβου)

Δίπλα είναι το θρεντ με τα Αυτοκίνητα, όχι με τους κουβάδες!

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Πάρε ένα καλό ρολόι.

Επειδή όλοι λένε το πρόβλημα τους να πω και εγώ το δικό μου. Το ίντερνετ σέρνετε σήμερα

1593654290.png

:p

1595067053.png

Αλλά στο σπίτι έχω μάπα, 5 mbit.... BT suckz, αλλά τουλάχιστον στο λέει ότι εκεί που μένεις, θα έχεις τόσο.

Μια φορά είχα κάνει την μ@λ@κία σε πόνο στην πλάτη, και είχα βάλει μαζί θερμαντική+Λέοντος έμπλαστρο.

Πήρε φωτιά η Καλαμαριά λέμεεεε!!!

Στο 10λεπτο το ξεκόλλησα και έτριβα με οινόπνευμα για να φύγει και η θερμαντική!

Σχεδόν το ίδιο... Είχα βάλει θερμαντική και επειδή δεν ένοιωσα καθόλου ανακούφιση, είπα να δοκιμάσω το έμπλαστρο, αλλά το έβαλα χωρίς να πλύνω το σημείο... :hang3:

Δίπλα είναι το θρεντ με τα Αυτοκίνητα, όχι με τους κουβάδες!

Να εξηγήσω:

Εγώ όταν πήρα δίπλωμα οδηγούσα ένα παπάκι και ένοιωθα ''king of the road'' λόγω κ@βλ@ς και ηλικίας.

Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά πάντα, θεωρώ λίγο άκομψο να του λες του άλλου πάνω στη χαρά του ότι θα οδηγάει κουβά έστω και για 20% πλάκα.

Έλα μωρέ, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά. Και εγώ το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν το Subaru REX της μάνας μου. 2κύλινδρο, 550 κυβικά, μηχανή πίσω, κίνηση πίσω, αλλά γούσταρα τρελλά. Αλήθεια όμως αυτό που είπες

πάνω στη χαρά του
δεν το σκέφτηκα.
Έλα μωρέ, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά. Και εγώ το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν το Subaru REX της μάνας μου. 2κύλινδρο, 550 κυβικά, μηχανή πίσω, κίνηση πίσω, αλλά γούσταρα τρελλά. Αλήθεια όμως αυτό που είπες δεν το σκέφτηκα.

του παιδιού σε σχέση με το δικό σου είναι διαστημόπλοιο :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.