Jump to content

DJD

Recommended Posts

Έχω χεστεί λίγο πάνω μου. Κάποιος @@ με έκαψε με το τσιγάρο στο πρόσωπο και έχει μικρό σημαδάκι τώρα. Διαβάζω ότι δεν φεύγει ίσως και ποτέ. Πάω να πάρω αλοιφές.

Μη φοβάσαι είχα φάει μικρός γερό κάψιμο κάτω από το πιγούνι από μια ηλίθια. Τώρα δε φαίνεται τίποτα.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Η μία μου έδωσε Fucidin ή άλλη μου έδωσε Bepanthol και λέει πως δεν είναι τίποτα φοβερό, απλά θα πάρει λίγο καιρό. Η Fucidin είναι αντιβιωτικό. Άντε τώρα να δω τι να βάλω. Η Bepanthol είναι κάτι σαν προστασία από τον ήλιο, την περαιτέρω μόλυνση.

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] Μετά από πόσο καιρό περίπου έφυγε;

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] Μετά από πόσο καιρό περίπου έφυγε;

Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να ήταν μερικοί μήνες.

Θα σας παρακαλέσω κwλους κλπ να τα βάζετε μέσα σε spoiler tag

Εγώ πάλι, θα παρακαλέσω να τα βάζετε μέσα (στο σπίτι) και να με παίρνετε τηλέφωνο. :pleasantry:

Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να ήταν μερικοί μήνες.

Ψέματα λες.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Ο papajim έχει ακόμα ουλή, σαν κατάδικος είναι.

Ψέματα λες.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Ο papajim έχει ακόμα ουλή, σαν κατάδικος είναι.

Θες να ανεβάσω photo τώρα ε; :hehe:

Troll_face.png

'Ελα ρε Lab πάμε δυνατά!:)

για να μην ξεχνιόμαστε

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CSbc9Yz1TTo&feature=colike]Ξύλινα Σπαθιά - Λιωμένο παγωτό HQ Audio - YouTube[/ame]

Είχα κάψει άσχημα το χέρι μου πριν 4-5 χρόνια, δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα τώρα.

είπα να κάνω ένα σοβαρό δώρο και ρεζίλι έγινα :wall:

DOA σε OCZ Octane S2 128GB, άντε RMA πάλι! και τον είχα πάρει τον OCZ τότε από Corsair F60 (RMA#1) :X:

Είχα κάψει άσχημα το χέρι μου πριν 4-5 χρόνια, δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα τώρα.

Μακάρι, μακάρι, απλώς φοβάμαι γιατί έχω ευαίσθητη επιδερμίδα στο πρόσωπο.

Αλοιφές και βλέπουμε. Ο άλλος λέει άμα μείνει κάνεις μια πλαστική και είσαι οκ. Σιγά μην κάνω και μπότοξ. χαχαχα

Καλημέρες!! :magic:

Πώς γίνεται να αρέσουν τα pokemon σε κάποιον άνω των 12 ετών??
είναι σα να ρωτάς γιατί κάποιος βλέπει dragonball η old classic comics/manga στα 40 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.