Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κανε νεο θεμα πλιζ και γραψε την ιστορια σου γιατι και εγω εχω ενα μικρο θεμα με το διαφραγμα και θελω να μαθω τι και πως :p:)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ναι ανοιξε ενα θεμα γιατι και γω ροχαλιζω και με πρηζει η κοπελα μου να παω να το φτιαξω....

Ε καλά στη μύτη έκανες χειρουργείο, όχι στο πόδι. :p

πολλα like βλεπω σε αυτο το ποστ κ δεν μαρεσει, θυμιστε μου αν κ απευχομαι, μολις βγειτε απο ολικη αναισθησια να σας θυμησω τα like σας... κοντος ψαλμος αληλουια κυριοι!!

πολλα like βλεπω σε αυτο το ποστ κ δεν μαρεσει, θυμιστε μου αν κ απευχομαι, μολις βγειτε απο ολικη αναισθησια να σας θυμησω τα like σας... κοντος ψαλμος αληλουια κυριοι!!

sarcastic-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-226.gif

καλα ο αλλος που καθοταν διπλα του τον σiγονταριζε κ τον μαζεψε οταν αρχισε περι format σκληρου δισκου etc..

εχω στειλει pm στον [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION], θα το ανοιξει ο ιδιος μολις μπορεσει. :)

Τι θα κανω ?:p

Κυριως με απασχολει το θεμα του ανοίγματος...με "σκεπαρνι" γίνεται? :hehe: (δε κανω πλακα με τα ιατρικα ειμαι τελειως σκραπας:slap: )

Ο Κασιδιάρης τώρα στο EXTRA3...1.65 απόδοση ότι θα πέσουν μπουνιές.:p

εγω φραγμενο το βλεπω... :p

Τι θα κανω ?:p

Κυριως με απασχολει το θεμα του ανοίγματος...με "σκεπαρνι" γίνεται? :hehe: (δε κανω πλακα με τα ιατρικα ειμαι τελειως σκραπας:slap: )

ανοιξε ενα thread "απορια για διαφραγμα, κρεατακια etc" τυπου, θα γραψει και ο [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] που ρωταει και οτι ξερω θα σας πω, κ εγω κ οσοι εχει τυχει να κανουν αναλογη επεμβαση.

> αν μπρεις ανοιξε το αυριο που θ παω απο εκει να βγαλω και τις γαζες ωστε να σου πω ολοκληρωμενα.

Αν προκειται για διαφραγμα μπορω να βοηθησω και εγω που το εκανα πριν 2 χρονια

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

για να γίνεις reviewer πρέπει κάπως να παίρνεις το καινούργιο υλικό που κυκλοφορεί !

αν είσαι άφραγκος πως θα γίνεις reviewer ή έστω να κάνεις review για να σε πάρουν αλλά αν έχεις υλικό 2 χρονών Zdoub :wall:!

όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Και εκει που ακους above and beyond στο youtube και δουλευεις...

Βλεπεις αυτο κ λες ρε π00στη κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει...

Ενταξει.... κλααααιω :hehe: :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AdBoybKnzZw]Zyzz - The Legacy - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.