Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρα Lab!:)

για να ξυπνάνε μερικοί...καλή εβδομάδα τρελόπαιδα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s&feature=colike]Miami Dolphins Cheerleaders "Call Me Maybe" by Carly Rae - YouTube[/ame]

Φίλος παίρνει οθόνη LG από το Πλαίσιο. 4 ημέρες μετά παρατηρεί καμένο Pixel. Ρωτάει το Πλαίσιο, του λένε μίλα με LG. Ρωτάει LG, του λένε θα πάρει ανακατασκευασμένη... Ωραία εγγύηση... :X:

Το ίδιο έπαθα με LG καμμιά βδομάδα μετά από Plus4u.

Το pixel βέβαια δεν ήταν καμμένο ήταν άσπρο.

Με pixel-fixing software έφτιαξε.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Πριν 2 μηνες ειχε παρει φιλος LG από το Π και ειχε καμμενο πιξελ.. Του ειπαν να μιλησει με LG και την επομενη ειχε ερθει δικος τους με σφραγισμενη.Και η δευτερη ειχε καμμενο πιξελ και παλι μεσα σε λιγες μερες ειχε σφραγισμενη τηλεοραση...Πως και αλλαξαν τακτικη ρε γμτ?? Μηπως δεν εχουν στοκ όπως η Dell που σου λεει περιμενε ένα μηνα για καινουργια αλλιως για πιο συντομα ανακατασκευασμενη?

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

"Prwina kse-shkwmata with Lakisss"is back!

Μην χάσεις εσύ να σχολιάσεις αμέσως....άλλη [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] μας βρήκε!:)

Πάντως σοβαρά τώρα, κάτι έπρεπε να γίνει ''για να επανέλθει η τάξη''...είναι δυνατόν να

μιλάνε για τσουτσούνες και ελικοπτεράκια στο ΠΟΘ? (δες προηγούμενη σελίδα)

Βέβαια έσπασα τον όρκο που έδωσα στον Άστρο, αλλά ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'' λένε.

Μην νομίζετε ότι θα ξαναβάλω video... μόνο αν συντρέχουν λόγοι εθνικής σημασίας. :)

Μην νομίζετε ότι θα ξαναβάλω video... μόνο αν συντρέχουν λόγοι εθνικής σημασίας. :)

με άλλα λόγια άμα αρχίσει πάλι ο χύτρας να γράφει για ελικοπτερακια :hehe:

έχει μείνει ένα διαμέρισμα, στον 5ο όροφο, κενό εδώ 2-3 χρόνια, και πλέον το μπαλκόνι έχει γίνει περιστερώνας (δεκαοχτουρώνας για για την ακρίβεια). Το κακό είναι ότι τα κωλόπουλα δεν περιορίζονται εκεί πέρα, αλλά έρχονται και σε όλα τα άλλα μπαλκόνια. Είμαι στο τσακ πριν πάω να αγοράσω αεροβόλο και να τα πυροβολώ όταν έρχονται εδώ πέρα.

Κι αν πετύχω ξανά «οικολόγο» να αφήνει δεκαοχτούρες σε κάποια περιοχή (το έκαναν στην Κεφαλονιά που δεν είχε ποτέ τέτοια πουλιά), θα τον βάλω να μου καθαρίζει τα μπαλκόνια για τα επόμενα 3 χρόνια.

Οικολόγοι... :hehe:

Στο Κ.Νευροκόπι όταν ήμανε, πάνω σε ένα λόφο όπου ο κόσμος πάει για bbq, τα παιδιά πάνε με τα ποδήλατα, τα ζευγαράκια πάνε για σουξουμούξου κουκουρούκου, είχανε πάει και είχαν αμολήσει βασιλικές οχιές, αυτές με το κέρατο, που έχουν wireless poison και τον πίνεις στο άψε σβύσε.

Μιλάμε οικολόγοι και οικολόγριες IQ 500.

έχει μείνει ένα διαμέρισμα, στον 5ο όροφο, κενό εδώ 2-3 χρόνια, και πλέον το μπαλκόνι έχει γίνει περιστερώνας (δεκαοχτουρώνας για για την ακρίβεια). Το κακό είναι ότι τα κωλόπουλα δεν περιορίζονται εκεί πέρα, αλλά έρχονται και σε όλα τα άλλα μπαλκόνια. Είμαι στο τσακ πριν πάω να αγοράσω αεροβόλο και να τα πυροβολώ όταν έρχονται εδώ πέρα.

Κι αν πετύχω ξανά «οικολόγο» να αφήνει δεκαοχτούρες σε κάποια περιοχή (το έκαναν στην Κεφαλονιά που δεν είχε ποτέ τέτοια πουλιά), θα τον βάλω να μου καθαρίζει τα μπαλκόνια για τα επόμενα 3 χρόνια.

cd στα μπαλκονια... για μενα δουλεψε...

Είμαι στο τσακ πριν πάω να αγοράσω αεροβόλο και να τα πυροβολώ όταν έρχονται εδώ πέρα.

ειμαι expert sτα αεροβολα.. σε περιπτωση που θες tips μου λες :p

ειμαι expert sτα αεροβολα.. σε περιπτωση που θες tips μου λες :p

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Με λίγα λόγια άμα ενδιαφέρεσαι για την σωματική σου επικαιρότητα μην ρωτήσεις τον uNick :p

Και για τον Ταμτάκο. :p

tamtakos.jpg

:(

καλα θα βαλω bluray αμα ειναι θεμα πρεστιζζζ.

Για ενα κουτελο ζουμε... μη μας κοροιδευει ο τυπος που βγαινει γυμνος στο απεναντι μπαλκονι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.