Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

TVNWa.jpg

Το αριστερό κατέφθασε εχθές στο γραφείο, εδώ το είχα πάρει να του περάσω Office 2011. Άψογο μηχάνημα, ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής, και τα λέω εγώ που δε τα πολυχωνεύω κιόλας. :p

παντως ...ακομα και αυτη τη μερα ο ταχυδρομος εκει...ακαθεκτος ..συνεχιζει να φερνει δεματα.

Μπραβο ταχυδρομε ..συνεχισε να φερνεις δεματα...αλλα δυο μεινανε.

Τα λεμε δευτερα.

υ.γ

4 μερες απο την παραγγελια εως σημερα απο αγγλια...not bad.:p

παντως ...ακομα και αυτη τη μερα ο ταχυδρομος εκει...ακαθεκτος ..συνεχιζει να φερνει δεματα.

όλοι παίρνετε δεματάκια... μόνο το δικό μου δεν έρχεται... :weep:

Ούτε το δικό μου... Ετσι μου έρχεται να παραγγείλω και κατι ακόμα μικρής αξίας για ψυχολογικούς λογους :(

Τι δουλειά τους... :p

Έτσι για να σας τη σπάσω πριν ένα μήνα παρήγγειλα κάτι απο Hong Kong, την έβδομη μέρα ήταν σπίτι.

Α και την προηγούμενη Τετάρτη μίλησα με coolermaster για ένα καλώδιο. Την Δευτέρα ήταν σπίτι...

U MAD ??? :p

To μόνο ενδιαφέρον πράγμα στις ειδήσεις είναι ο καιρός... Λάθος τον λένε, αλλά βλέπεις τουλάχιστον μια όμορφη και χαμογελαστή παρουσία που σου φτιάχνει τη διάθεση κι ας προβλέπει καρεκλοπόδαρα... Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει...:

Weather Girls TV

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.