Jump to content

DJD

Recommended Posts

MOYXAXA Αυτο που παιζει εδω και λιγα λεπτα στο best fm προσπαθω να το κανω tag με το shazam 8 φορες μου εχει βγαλει αλλο τραγουδι!

TROLLED :crazy_pilot:

edit λολ μεχρι και zorba μου εβγαλε

το βρηκαμε [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dwG3KlGw11g[/ame]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεί να μου εξηγήσει ένας νοήμων άνθρωπος τη λογική του "δικαιώματα χρήσης νερού";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Άντε και δημοκρατικά να επιβάλουν δικαίωμα χρήσης οξυγόνου, δικαίωμα χρήσης ζωής, δικαίωμα χρήσης κρίσης.

Μπορεί να μου εξηγήσει ένας νοήμων άνθρωπος τη λογική του "δικαιώματα χρήσης νερού"

Λόγω τεραστίας κατανάλωσης νερού οι γεωτρήσεις ελέγχονται και αδειοδοτούνται.

Δεν μπορείς να βαρέσεις γεώτρηση όπου θέλεις, επίσης πρέπει να έχεις minimum απόσταση από γειτονική.

Μπορεί να μου εξηγήσει ένας νοήμων άνθρωπος τη λογική του "δικαιώματα χρήσης νερού";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Άντε και δημοκρατικά να επιβάλουν δικαίωμα χρήσης οξυγόνου, δικαίωμα χρήσης ζωής, δικαίωμα χρήσης κρίσης.

Στο νησι μου, μπορεις να δεις ποιο ειναι, σε ορισμενα σημεια δεν εχουν νερο και βαζουν σε δεξαμενες για να τροφοδοτουν την περιοχη. Το νερο το μεταφερουν με βυτιοφορα και πιο πολυ κοστιζει το πετρελαιο του βυτιοφορου παρα το νερο που πληρωνουν οι καταναλωτες.

Ειχε γινει καποια στιγμη αποπειρα να ανοιξει γεωτρηση ο δημος για νερο ωστε να γλυτωσει το περα-δωθε. Το αποτελεσμα ηταν να πανε καποιοι εξυπνοι παραπερα, να τρυπησουν λιγο πιο βαθυα και να παιρνουν το νερο εκεινοι. Μετα αλλος πηγε και ανοιξε ακομα πιο κατω και πηρε εκεινος το νεο. Ο δημος προφανως δεν εκανε κατι γιατι παιζονται συμφεροντα με ψηφους κλπ.

Αυτα μου τα εχει μεταφερει γνωστος απο την περιοχη.

Δεν έχω ζάχαρη ούτε γειτόνισσα!!

Η κρυσταλλική είναι για τα μπάζα. :weep:

Λόγω τεραστίας κατανάλωσης νερού οι γεωτρήσεις ελέγχονται και αδειοδοτούνται.

Δεν μπορείς να βαρέσεις γεώτρηση όπου θέλεις, επίσης πρέπει να έχεις minimum απόσταση από γειτονική.

Sorry αλλά δεν μου κάνει σαν απάντηση. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Αν βλέπουν οτι δεν τους φτάνει ας κάνουν αφαλατώσεις κτλ. "We have the technology". Plus έχω γεώτρηση χρόνια πριν βγάλουν το νόμο. Αν δεν είχα να πλερώσω το χαράτσι θα μου το μπαζώνανε; Και το δημόσιο μπορεί να βαράει όπου του ταυλώσει(δες συνέχεια μηνύματος);

Το αποτελεσμα ηταν να πανε καποιοι εξυπνοι παραπερα, να τρυπησουν λιγο πιο βαθυα και να παιρνουν το νερο εκείνοι.

Ακριβώς αυτό μας έκανε εμάς ο δήμος. Είχαμε χτυπήσει πρώτοι στο χωράφι μας και μόλις είδαν ότι παίζει φλέβα πήγαν στο απο πάνω χωράφι και βαρέσανε γεώτρηση και δίνουν στο χωριό. Τώρα με το πόσιμο νερό ποτίζουν τα χωράφια τους και η στάθμη έχει πέσει σε τέτοιο σημείο που αναγκαστήκαμε να ρίξουμε 2 μέτρα πιο κάτω το μοτέρ. Viva λαλάκα Έλληνα.

[MENTION=457]kostasa1[/MENTION]

ακομα δεν μπορω να σου στειλω πμ.Μου βγαζει οτι δεν δεχεσαι η οτι δεν σου επιτρεπεται να λαβεις

Βρισκει ο θειος μου στην τραπεζα φακελο που ειχε 2000Ε

Τελος παντων λογω ενοχων σκεφτοταν να τον δωσει πισω(σιγα μην τους τον εδινα εγω)

Τον παιρνουν τηλ και του λενε οτι τον εχουν στις καμερες και οτι ο φακελος εχει μεσα 2200!!!!

Κοιτα που πας να κανεις το καλο(να τον επιστρεψεις) και σου ζητανε και τα ρεστα τα ρεμαλια!!

και το πιο πιθανο ειναι να το κανουν ετσι ωστε εαν ζητησει το ποσοστο που δικαιουται(ποσο ειναι?10%) να το γλιτωσουν απο τον αερα που εβαλαν!!

Σιγα μην τους τα εδινα και ας ερχοντουσαν να μου τα παρουν οι βλαχοι!

μαγαζάκι online για σκηνές έχουμε ?

Είδη Camping-Εκδρομικά , Κατάστημα Σωτηρίου

Σκηνές

Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τις δεις από κοντά πριν πάρεις οτιδήποτε, κάποιες μάρκες έχουν και ΥΤ βίντεο..

ΕΔΙΤ:

Θα σου έλεγα και polo.gr αλλά αν και τα προϊόντα είναι καλά, η σελίδα τους είναι άθλια και δεν είναι για αγορές.

ok απλά περάσα από ένα μαγαζάκι από την ιερά οδό και βρήκα αυτήν παρόμοια

SKHNH-NEW-CAMP-BIKE-3-ATOMWN-left-550-0670836.jpg

60 ευρώ οπότε ήθελα να ψάξω για τιμές να δω αν είναι οκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.