Jump to content

DJD

Recommended Posts

Είδα πριν καμιά ώρα το ποστ του @tragikos για το irobot roomba.

Μετά από κανα μισάωρο μου ήρθε mail από το e-bay (χωρίς καν να έχω πλοηγηθεί σε αυτό) που περιείχε μέσα το συγκεκριμένο gadget.

Μα καλά πόση παρακολούθησει πέφτει ;;; WTF δλδ :fist:

Όταν τα έλεγα εγώ πριν 4 μήνες με δουλεύατε :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
εχω παθει το αλλο, να τελειωσουν οι μπαταριες της ξυριστικης, και εμεινα μισο ξυρισμενος, σχεδον ολη μερα, ευτυχως δεν βγηκα απο το σπιτι! :p

Το ιδιο πραγμα με ξυριστικη αλλα επρεπε να βγω γι αυτο τα επαιρνα τα γενια και στο τελος εβαλα ξυραφι ψαλιδι στο μισο προσωπο με γενιαδα ενος μηνα+.Αθλια εμπειρια.

εχω παθει το αλλο, να τελειωσουν οι μπαταριες της ξυριστικης, και εμεινα μισο ξυρισμενος, σχεδον ολη μερα, ευτυχως δεν βγηκα απο το σπιτι! :p

- - ACTION LIFE Hobby,,,

ρε τη τυχη μου μεσα, περιμενω VGA, ερχεται VGA τη βαζω επανω και τσουπ χαλαει ο ssd...αντε παλι πισω για rma...

Είδα πριν καμιά ώρα το ποστ του [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] για το irobot roomba.

Μετά από κανα μισάωρο μου ήρθε mail από το e-bay (χωρίς καν να έχω πλοηγηθεί σε αυτό) που περιείχε μέσα το συγκεκριμένο gadget.

Μα καλά πόση παρακολούθησει πέφτει ;;; WTF δλδ :fist:

μου ήρθε και εμένα απο ebay χωρίς να έχω δει το ποστ. απλά σύμπτωση my friend

μου ήρθε και εμένα απο ebay χωρίς να έχω δει το ποστ. απλά σύμπτωση my friend

Too many coincidences indicate consiracy my dear (που λέει κι Λιάνα) :p

παραγγέλνω προχθες από το amazon κάτι ψιλοπράγματα με super saver delivery - κοινώς τσάμπα μεταφορικά. σήμερα βλέπω στο tracking ότι είναι ήδη στο Κορωπί (τα έστειλαν με UPS). δεν παίζονται τα άτομα!!!!

Date Time Location Event Details

10 Nov 2011 10:19:00 AM KOROPI, ATHENS GR Arrival Scan

10 Nov 2011 10:08:00 AM SPATA GR Departure Scan

10 Nov 2011 09:27:00 AM SPATA GR Arrival Scan

10 Nov 2011 06:05:00 AM MUNICH DE Departure Scan

10 Nov 2011 05:24:00 AM MUNICH DE Arrival Scan

10 Nov 2011 04:05:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Departure Scan

10 Nov 2011 01:03:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Arrival Scan

9 Nov 2011 10:46:00 PM East Midlands Airpor GB Departure Scan

9 Nov 2011 09:19:00 PM East Midlands Airpor GB Arrival Scan

9 Nov 2011 09:10:00 PM Tamworth GB Departure Scan

9 Nov 2011 05:12:00 PM Tamworth GB Shipment received by carrier

9 Nov 2011 12:32:02 PM GB Order has been handed over to the carrier and is in transit

παραγγέλνω προχθες από το amazon κάτι ψιλοπράγματα με super saver delivery - κοινώς τσάμπα μεταφορικά. σήμερα βλέπω στο tracking ότι είναι ήδη στο Κορωπί (τα έστειλαν με UPS). δεν παίζονται τα άτομα!!!!

Εγώ όμως που παράγγειλα κάτι τη Δευτέρα, τα έστειλαν Τρίτη με super saver delivery, αλλά χωρίς tracking...

Μπορεί να είναι η απόλυτη εξαίρεση, αλλά μας δίνει ελπίδες...:

Videos & Φωτογραφίες - VIDEO: Ένα νέο αστέρι στον χώρο των προγραμματιστών γεννιέται; | Palo.gr

πραγματικά εκπληκτικός ο μικρός.......πειθώ, επιχειρηματολογία, και παρουσίαση της δουλειάς του σαν 3 bill gates και 2 steve jobs μαζι.....

αυτό που με ανησύχησε όμως είναι τα αφύσικα άυπνα μάτια του για 11ετών....γιατί για να αποκτήσεις τέτοιες σακούλες όταν είσαι 20+ ετών χρειάζεσαι μια ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ δόση κούρασης και αυπνίας.....όταν είσαι 11 όμως τι χρειαζεται?

πραγματικά εκπληκτικός ο μικρός.......πειθώ, επιχειρηματολογία, και παρουσίαση της δουλειάς του σαν 3 bill gates και 2 steve jobs μαζι.....

αυτό που με ανησύχησε όμως είναι τα αφύσικα άυπνα μάτια του για 11ετών....γιατί για να αποκτήσεις τέτοιες σακούλες όταν είσαι 20+ ετών χρειάζεσαι μια ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ δόση κούρασης και αυπνίας.....όταν είσαι 11 όμως τι χρειαζεται?

οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι της πολύωρης μελέτης των κειμένων που του δώσανε ώστε να τα αποστηθίσει και να μην κάνει λάθει .

αλλά όντως είναι ο επόμενος όπου θα κάνει κάτι "τσακ" στο μέλλον, να θυμηθείτε να ψάξετε τον μικρό σε 10 χρόνια τι θα έχει γίνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.