Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλό καλοκαίρι!

Με βροχές το Σ/Κ.:p (ακόμα το 5.0? καλοκαιριάσαμε μάστορα...)

Αν οι φωνες, τα κλαματα που ακουγονται στη γειτονια και η μεταδοση πληροφοριων απο μπαλκονι σε μπαλκονι ειναι σωστη, μολις επεσε καποιος απο τον 5ο οροφο σε κοντινη πολυκατοικια :...:

Αν οι φωνες, τα κλαματα που ακουγονται στη γειτονια και η μεταδοση πληροφοριων απο μπαλκονι σε μπαλκονι ειναι σωστη, μολις επεσε καποιος απο τον 5ο οροφο σε κοντινη πολυκατοικια :...:

Ήθελε να ξεφύγει από την πεθερά του?

Χθες, πήρα ένα ταξί για Καμίνια, σκεφτόμενος διάφορα δεν κοίταξα το ταχύμετρο με το που μπήκα.. Σε κάποια στιγμή που είπα να το κοιτάξω, ο ήλιος χτύπαγε πολύ πάνω του και δεν κατάφερα να το δω. Το ξαναξέχασα μέχρι που έφτασα, το κοιτάζω, ο τύπος δεν το είχε ανοίξει καν! Ρωτάω πόσα οφείλω, μου λέει 5 ευρώ ακριβώς, ρωτάω που το ξέρει, απαντάει "Από τα χιλιόμετρα το βλέπω εδώ" (δείχνοντας το οδόμετρο..) Λέω, αυτό είναι παράνομο, απάντηση "Ε, κοιτάμε και εμείς να γλυτώσουμε κανά ΦΠΑ να μην καταλήξουμε στο ταμείο ανεργίας, έχω να σου δώσω και απόδειξη, ακριβώς 5 ευρώ αν θες".. Προφανώς την πήρα (κομμένη 1 ώρα πριν).. Όπως και την πινακίδα του...

Τώρα ρουφιανεύω ή δεν ρουφιανεύω?

Αν εκανες πολλα χιλιομετρα και σου πηρε λιγα δεν υπαρχει λογος να τρεχεις!

Αν εκανες πολλα χιλιομετρα και σου πηρε λιγα δεν υπαρχει λογος να τρεχεις!

Εκεί είναι το θέμα (νομίζω νορμαλ μου πήρε) ή ότι αυτό λεγεται φοροδιαφυγή?

Εκεί είναι το θέμα (νομίζω νορμαλ μου πήρε) ή ότι αυτό λεγεται φοροδιαφυγή?

απο που για καμίνια?

νορμαλ σου πήρε και λιγότερα

Μα δεν είναι εκεί το θέμα λέμε!

Δεν έδωσε σε κάποιον πριν από εμένα την απόδειξη, την κράτησε, και την έδωσε σε εμένα.. 5 ευρώ βρώμικα ήταν αυτά

Αν αυτό το κάνει συστηματικά, τότε φοροδιαφευγει πάρα πολύ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.