Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]

Γιάννο, συγχώρησέ με τον αμαρτωλo :p

Anyway, καλή δουλειά συνονόματε :)

ΚΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν βγαλανε κρατηση του Prometheus στον Βολο. Μονο Αθηνα και Θεσσαλλλλλονικη :(

Πρωινός καφές με την moynika !

Τα ίδια κι εδώ μαμώ τα ΕΛΤΑ μου... 18 Μαΐου η παραγγελία, ακόμα περιμένω...

Πάντως αν κρίνω από τα αποτελέσματα, Ινδή είναι η Mounika :p

Mounika λέει. :shutup:
typo
Τα ίδια κι εδώ μαμώ τα ΕΛΤΑ μου... 18 Μαΐου η παραγγελία, ακόμα περιμένω...

Πάντως αν κρίνω από τα αποτελέσματα, Ινδή είναι η Mounika :p

το επίθετο με ξενέρωσε... :(

Pulukuri,

Mounika Pulukuri

------------------

Έγινε και άλλη παραγγελία από amazon.co.uk (seller και στις 2 το amazon, με τον ιδιο τρόπο αποστολής) αποστάλει 25-5 και έλαβα το πακέτο στις 29-5 !!! Τέσσερις μέρες μόνο !

Καλημέρα Lab!:D

Ψιλοαραχτός, σήμερα οπότε είπα να γράψω καμιά αράδα/βλακεία/να 'χαμε να λέγαμε στο ΠΟΘ.

Κοινωνική κριτική/κουτσομπολιό από τη γειτονιά μου, η οποία btw δεν έχει sexy ταχυδρόμο.:p

1) η παρατήρηση της ημέρας/άχρηστη πληροφορία: απέναντι μου έχει μία ανηφόρα...παρατηρώ ότι όσοι θέλουν να βγούνε στον κεντρικό ξεκινάνε με δεύτερη ταχύτητα (παπάκια/αυτοκίνητα)

τι διάολο...έχει καταργηθεί η πρώτη με προεδρικό διάταγμα?:p

2) New entry από ''καυτό baby'' χήρα ετών 60+ στη γειτονιά στο απέναντι μπαλκόνι.

Θεέ μου τι τραβάνε τα ματάκια μας...σουλατσάρει καθημερινά με τα ημιδιάφανα κολάν + 10ποντες γόβες για να πάει στο φούρνο...ζητείται επειγόντως γαμπρός για να ησυχάσουμε!:hehe:

3) Ανοίγει δίπλα μου ''Γραφείο εξεύρεσης καλλιτεχνών''.:hehe: wtf is that?:hmm:

Και στο σωστό θέμα or banned:D

Ειναι για οσους εχουν αγορασει εστω και μια φορα απο Logitech (οχι για ολους δλδ). Και οσοι εχουν αγορασει απο κει θα εχουν λαβει μεηλ με την προσφορα. Θελει Login για να μπεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.