Jump to content

DJD

Recommended Posts

Mπαινω στο fb σημερα και βλεπω 2 ποστ. Το πρωτο απο γνωστο συμφοιτητη μου και το δευτερο απο φιλο ενος γνωστου μου αστυνομικου που φοραει ενα γυλεκο σαν καμικαζι και το παιζει ιστορια. Και λεω.... ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!

Συμφοιτητης

Newsbeast.gr | ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τα άτυχα αδέλφια

Mπαινω στο fb σημερα και βλεπω 2 ποστ. Το πρωτο απο γνωστο συμφοιτητη μου και το δευτερο απο φιλο ενος γνωστου μου αστυνομικου που φοραει ενα γυλεκο σαν καμικαζι και το παιζει ιστορια. Και λεω.... ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!

Συμφοιτητης

πολυ κορνα ο φιλος ομως. ειναι και αυτος κλασσικος ελληναρας με την κορνα στο χερι.

Συμφοιτητης

Δεν ξερω αλλα ο τροπος που τα περιγραφει στο κειμενο μου μοιαζει για αρλουμπες :o

Συζήτηση στο λεωφορείο χτες το πρωί ανάμεσα σε δύο γυμνασιόπαιδα

- Και έγραψα αυτή την ατάκα και ρε πήρα 400 likes

- και εγώ είχα βάλει μια φωτογραφία και είχα πάρει πάνω από 200 likes

:toomuchne

Καλημέρα.

Οι συζητήσεις στο λεωφορείο είναι οι πιο απολαυστικές.

Μικρά, γιαγιάδες, μπαρμπάδες δίνουν ρεσιτάλ τα πρωινά. Και δεν έχω πιεί και καφέ. :weep:

τι μου θυμισες τωρα...

Χριστουγεννα στα public στο mall δυο πιτσιρικια να συζητανε μπροστα απο ενα macbook..

-Το βλεπεις αυτο το mac?Τωρα που ειναι γιορτες θα εκβιασω τους δικους να μου το παρουν.....:suicide:

έχει χαθεί το προσωπικό (private) και όλα είναι στην φόρα έλεος

μένει να δείχνουν τα αγοράκια τα twitte's τους γιατί τα κορίτσια μην το πιάσω το θέμα :drool: !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.