Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

H αληθεια ειναι οτι δεν πιστευω οτι ο υπολογιστης μου ειναι αργος με τον μηχανικο που εχει, αλλα με τρωει.... ειναι κι αυτες οι τιμες στους ssd που πεφτουν!!! ενω πριν ελεγα μπαααα ειναι πολυ ακριβος!

Αυτό που μετά από βροχή βρωμάει ο τόπος κοντά σε συγκεκριμένα φυτά - θάμνους εύχομαι να μη ζήσετε ποτέ.

Ξεχνάω κάθε φορά και περνάω απ' το ίδιο μέρος το πρωί, πω ρε μπόχα...

βρωμοκαρυδια λεγεται

πάλι κάτω το subz.

Παρατηρώ ότι γίνεται κάθε φορά π έχει GoT.

Θα εκνευριστώ άμα δε βρω υπότιτλους άμεσα.

edit:

άρε HDB. μαμάς!

Πάλι μάγκα μας έκανες

Ειδικά σε αμερικάνικα μην σλακάρετε με τους υπότιτλους, είναι καλο practise για το Εγγλέζικο!

Ειδικά σε αμερικάνικα μην σλακάρετε με τους υπότιτλους, είναι καλο practise για το Εγγλέζικο!

εχω κοψει τους υποτιτλους εδω και 6 χρονια και ειμαι καλα.

ουτε ψαξιμο ουτε δεν συγχρονιζει ουτε ειναι νταουν το σαμπς ουτε τιποτα.

τωρα αν ειναι κανενα βαρυ εργο κατεβαζω αγγλικους.

Απονευρωση σήμερα.. Πολύ άσχημα που στην αρχή η οδοντίατρος ψιλοακουμπούσε το κεφάλι μου, με το στήθος της..

Απονευρωση σήμερα.. Πολύ άσχημα που στην αρχή η οδοντίατρος ψιλοακουμπούσε το κεφάλι μου, με το στήθος της..

πω τι μου θύμησες τώρα είχα μία ορθοδοντικό όνομα και πράμα να σε καλά Αγαπάκι (κάπως έτσι ήταν το επίθετό της) όπου και να σε :baby:

ω ναι την βρήκα gg googli

edit

ήμουν και μικρό τότε τώρα μαντράχαλος έγινα :hehe:

Εγώ εδω και καιρό έχω κόψει τους ελληνικούς,βαζω εγγλεζικους με βοηθάει καλύτερα αμα τα διαβάζω κιόλας.

Η δικιά μου δε βλέπεται.

Να μαντέψω πας στην Χριστίνα Ιακωβίδου? :hehe:

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] Δυστυχώς ναι..

τωρα ειδα τα βιντεο κ απανταω μονος μου οτι ο τυπος ειναι βλαξ μεγαλος τλκ...

Να πάτε στην Οδοντιατρική Σχολή να σας τα φτιάξει δωρεάν καμιά φοιτήτρια.

Μπορεί απο 'κει να φύγεις με γκόμενα αλλά χωρίς δόντια....:p

Τι καλύτερο από το να σου φέρει ο ταχυδρόμος 2 polo Τοmmy H., 15m led strip και usb 3.0 card για το laptop;;;

:D:D:D:D:D

Τι καλύτερο από το να σου φέρει ο ταχυδρόμος 2 polo Τοmmy H., 15m led strip και usb 3.0 card για το laptop;;;

Να σου φέρει 3 polo Tommy H., 20m led strip και laptop.

Να σου φέρει 3 polo Tommy H., 20m led strip και laptop.

pff περιμένα να πει κάποιος Ρωσίδα 18 χρονών..

:p:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.