Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

lol

γιαυτο ακουγα φωνες απο το μπαλκονι...λεω κ γω τι εγινε..και μετα ακουγωντουσαν σειρηνες για ωρα...ουτε που βγηκα απο το σπιτι βεβαια...βαρεμαρα ftw!!

ρε τους παπάρες.... κρίμα.. :/

1. Το να πάρεις τη φωτογραφική, χωρίς κάρτα μνήμης είναι ηλίθιο. Ακόμη και γεμάτη να είναι η κάρτα μνήμης, πιο χρήσιμη σου είναι από την καθόλου κάρτα μνήμης. Εν τάξει Διονύση;

2. Σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Δ Εθνική κατηγορία, ανάμεσα σε Πεύκη και Πέραμα, έπεσε ξύλο ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς κι Ολυμπιακούς :toomuchne Η αστυνομία, κλασσικά, ενήργησε με αντανακλαστικά ραν-ταν-πλαν.

3. Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα από την ώρα που πήγα εκεί, γιατί θα το έφερα βαρέως αν έχανα καμιά φωτογραφία επειδή ξέχασα να πάρω κάρτα μνήμης :TD:

4. Ευτυχώς που δεν είχα χρόνο να έρθω στην ώρα του αγώνα. sorry [MENTION=4805]paparoach[/MENTION]

υπερτεραστια χαζομαρα παρομοια επισης ειναι να ξεχασεις τη μπαταρια πανω στο φορτιστη........

Μόλις πήρα 500 ευρώ αύξηση...

Το χρόνο ε :hehe:

ώπα ? εμένα ούτε ένσημα δεν μου κολάνε [MENTION=23]DJD[/MENTION] @λαθοςΡίζαΧ

:hehe: :hehe: :hehe:

υπερτεραστια χαζομαρα παρομοια επισης ειναι να ξεχασεις τη μπαταρια πανω στο φορτιστη........

αντιστοιχη ειναι κατι ενδιαμεσο του deninho.(ενδεχεται να ειναι και το ιδιο)

Πανω στη βιασυνη μου και γνωριζοντας οτι η καρτα ειναι ψιλογεματη την ξεχναω στο card reader.

Αν και το θυμηθηκα σχετικα νωρις μετα(4-5 τετραγωνα)..δε γυρισα να την παρω μιας και ειχα αλλη στη τσαντα:p

Να ρωτήσω εγώ ο άσχετος...; Πως ακριβώς της έδωσε στίγμα το Fb και μάλιστα όχι ΙΡ, αλλά διεύθυνση...; :spell:

Όχι ερωτήσεις στο ΠΟΘ!

ok :rofl:

τώρα πια ξέρουμε ότι πίσω από τους A κρύβεται μια διθνείς conspirasy :smoke:

περιμένω να βγει βιβλίο :rofl:

Δε ξέρω γιατί αλλά σήμερα μου ήρθε όρεξη για μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτα.

Προφανώς δε βρήκα και το έριξα στο παγωτό :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.