Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μισό το γραφείο σήμερα, άλλοι δεν ήρθαν καν, άλλοι ήρθαν και ξαφνικά τους έπιασε diabl-ίτιδα και την έκαναν πουρνό πουρνό. Έχει να καεί κοσμάκης πάλι :hehe:

Μισό το γραφείο σήμερα, άλλοι δεν ήρθαν καν, άλλοι ήρθαν και ξαφνικά τους έπιασε diabl-ίτιδα και την έκαναν πουρνό πουρνό. Έχει να καεί κοσμάκης πάλι :hehe:

Φαντάσου το ρεπό τους να το σπαταλάνε τη μισή μέρα σε server login issues :p

[Λάμψη mode]

Δηλαδή @dimitris_s, θέλεις να πεις ότι άνθρωποι εργαζόμενοι δεν πήγαν στις δουλειές τους για να παίξουν ντιάμπλο-3;

[/Λάμψη mode]

[Λάμψη mode]

Δηλαδή @dimitris_s, θέλεις να πεις ότι άνθρωποι εργαζόμενοι δεν πήγαν στις δουλειές τους για να παίξουν ντιάμπλο-3;

[/Λάμψη mode]

[Λάμψη mode]

Ναι, [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION], στο λέω και βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άνθρωποι δεν πήγαν στη δουλειά για να παίξουν, ναι να παίξουν, diablo 3. ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞΗ; Σελήνη αγαπάει Αλέξη.

ο παραπάνω συνδυασμός photo προφιλ με photo attach είναι XXX :red::red:

Ελα μηπως ειναι ωρα να βγουν οι φωτο με τον σφιχτουλα?

Με εχετε καψει δηλαδη.Το εχουν δει κανα 2 φιλοι μου εκει που σερφαρω διπλα τους και αντε να εξηγησεις τι παιζει.Μου βγηκε το ονομα

Μου βγηκε το ονομα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4BUYfXwoqh8]My Sweet Butterfly - YouTube[/ame]

[Λάμψη mode]

Ναι, [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION], στο λέω και βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άνθρωποι δεν πήγαν στη δουλειά για να παίξουν, ναι να παίξουν, diablo 3. ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞΗ; Σελήνη αγαπάει Αλέξη.

[Λάμψη mode]

Μα τι λες? Ότι όντως δεν πήγαν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους για να παίξουν diablo 3??

[/Λάμψη mode]

Είναι η ιδέα μου ή το ρολόι του λάμπη πάει σωστά; Θα γκρεμίστηκε κάνας φούρνος :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.