Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ακόμα το έχω το master system. Με το alex kid στη μνήμη και sonic με mortal combat σε 2 κασέτες.

Ρε Νιονιο ολοι βλεπουμε οτι το ξυνεις και δεν κανεις review... σταματα τα teaz00rz για να κρατησεις την καρεκλιτσα του reviewer και να μην την δωσουνε στον level(over)9000 :p

Πρίν το NDA, και τη στολή του winnie να φορέσεις να μου χορέψεις Lapdance δεν το βγάζω γιατί θα μας τον φορέσουν...

Αν συνδυάσεις το μαλλί του Σαμαρά,το μουστάκι του ΓΑΠ και το ύψος της Παπαρήγα βγαίνει ο Sυper Μariο........

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕ....ΦΕΡΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ....

(την προηγουμενη φορα που εκανα νυξη στον ταχυδρομο την αλλη μερα ηρθε το δεμα...για να δουμε αν θα πιασει και τωρα).

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕ....ΦΕΡΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ....

αν πιάσει πες περιμένω κάτι καιρό τώρα

(την προηγουμενη φορα που εκανα νυξη στον ταχυδρομο την αλλη μερα ηρθε το δεμα...για να δουμε αν θα πιασει και τωρα).

Ακόμα το έχω το master system. Με το alex kid στη μνήμη και sonic με mortal combat σε 2 κασέτες.

m2 :p

Χρειάζεστε αποθεραπεία από την τρελή Ελληνική πραγματικότητα?:p

!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AA5DsLzSVrk&feature=player_embedded]Nyan Cat 100 HOURS - YouTube[/ame]

Γιατί τόση ησυχία στο ΠΟΘ...βλέπετε τα video?:p

Να πω τον πόνο μου...τόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα για μπλε οθόνες, και ποτέ δεν μου είχε βγει σε υπολογιστή μου.

Παίρνω σήμερα έναν δέκτη να βλέπω TV από τον pc, τον εγκαθιστώ σωστά, τον ανοίγω, κάνω σάρωση για κανάλια και όταν φτάνει στο 4% μπλε οθόνη!!! (δύο φορές) :wall:

Να παίξω κανά Joker?

(Astro μην βαράς, τον πόνο μου λέω...αν δεν βρω λύση θέμα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.