Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
βαλτε το στο google και δειτε τις εικονες...

Σας θυμιζει καποιο troll που συχναζει στο ποθ? :haha:

2j11yq8.jpg

το πρωτο που γυριστηκε εννοω.... το epeisode 4

Γιατί να τα δεις με αυτή την σειρά?

Δες τα με την σειρά 1-2-3-4-5-6 αλλιώς για να τα τελοιώσεις με ένα χαμόγελο στα χείλη.

για να τα τελοιώσεις με ένα χαμόγελο στα χείλη.

όπως την βρίσκει κανείς.:p

πω εγώ θέλω star gate universe να δω τώρα έκανα ένα search και είδα ότι την έβλεπα το 2009 wtf ?

πως πέρασαν τα χρόνια :suicide:

Γιατί να τα δεις με αυτή την σειρά?

Δες τα με την σειρά 1-2-3-4-5-6 αλλιώς για να τα τελοιώσεις με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Eιχα ρωτησει και παλιοτερα με ποια σειρα να τα δω και μου ελεγε ο καθενας τη δικη του αποψη. Οποτε ειπα να ξεκινησω οπως γυριστηκαν.

Ειδα το 4, αρκετα καλο, δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο.

^Η σειρά που επιλέγεις να τα δεις έχει ένα καλό, ξεκινάς με τα παλιά και ανεβαίνεις σε ποιότητα στα 3 πιο πρόσφατα. Αν τα πας με τη σωστή σειρά, μπορεί και να τα παρατήσεις.

Αν τα βλέπεις για 1η φορά (!), μάλλον δεν το πας καλά. :p

βαλτε το στο google και δειτε τις εικονες...

Σας θυμιζει καποιο troll που συχναζει στο ποθ? :haha:

images?q=tbn:ANd9GcRHM-n9PWp7NjlZYfhb8O0y3ACsvZXv_qsKxnx46RbvPwmBt6tPdnUksyhZ

duck-face-cartoon.jpg

Έφαγα μία κλήση για Δακτύλιο σήμερα το πρωί 200€. Μία από τις μεγαλύτερες βλακείες της ζωής μου, γιατί ήταν ένα τμήμα Ωχαδερφισμού που είχε μείνει ζωντανό μέσα μου και έμπαινα στο Δακτύλιο μονές-ζυγές εν γνώσει μου.

Θα μπορούσα να είχα κάνει 50 διαφορετικά πράγματα με τα 100€ ρε γαμτ.. :(

Το εχω ρισκαρει 1-2 φορες, αλλα για καποιες ουμπερ-επειγουσες δουλιες. Αλλιως ταξι/μετρο/δανεικο αμαξι...

Ειναι πολλα τα 100€...

άμα πληρώσεις την κλήση άμεσα (μέσα σε μερικές μέρες) πληρώνεις το μισό ποσό.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Κάνε μου μήνυση:p

εχεις φιλιες με τον αντμιν του φορουμ δηλαδη?

Έφαγα μία κλήση για Δακτύλιο σήμερα το πρωί 200€. Μία από τις μεγαλύτερες βλακείες της ζωής μου, γιατί ήταν ένα τμήμα Ωχαδερφισμού που είχε μείνει ζωντανό μέσα μου και έμπαινα στο Δακτύλιο μονές-ζυγές εν γνώσει μου.

Ω θεε!!! και γω μπαινω αβερτα χωρις να υπολογιζω μονα-ζυγα!!

Για πες για να ξερουμε, πως σε εγραψαν; σε σταματησε μπλοκο; Αστυνομια ή δημοτικη;

Εφ' όσον μπήκες γνωρίζοντας οτι δεν κυκλοφορείς και οτι ίσχυε ο δακτύλιος στους δρόμους που κινήθηκες

indeed έκανες χαζομάρα αλλά από την στιγμή που έγινε και δεν αλλάζει δεν υπάρχει λόγος να σκας.

ΟΛΑ GOOD! :flex:

Ω θεε!!! και γω μπαινω αβερτα χωρις να υπολογιζω μονα-ζυγα!!

Για πες για να ξερουμε, πως σε εγραψαν; σε σταματησε μπλοκο; Αστυνομια ή δημοτικη;

Τα θέλει και σένα ο κ@λος σου! :p

Εμένα μου είχαν πάρει πινακίδες στο κέντρο, πριν τα Χριστούγεννα, για παράνομη στάθμευση. 40€ ήταν ευτυχώς (80 κανονικά)

αλλά αυτό που έτσουξε ήταν οτι δεν είχα κάρο για 20 μέρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.