Jump to content

DJD

Recommended Posts

Φταιει οτι πηρα δωρεάν εισιτήρια για τις εκλογες απο νδ γιαυτο :p

Πώς λέμε χόρτο μαγικό...

... το μαγικό χαρτάκι. :spell:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Άκου Σαμαράς στο ΠΟΘ...πως μου το καταντήσατε ωρέ το thread?:p

Πότε θα δούμε το 5.0?

Άκου Σαμαράς στο ΠΟΘ...πως μου το καταντήσατε ωρέ το thread?:p

Πότε θα δούμε το 5.0?

Το παλιο ποθ εκλεισε στα 30 κατι χιλιαρικα, πρεπει να περιμενεις ακομα για να ανεβασεις το counter σου :p

Το παλιο ποθ εκλεισε στα 30 κατι χιλιαρικα, πρεπει να περιμενεις ακομα για να ανεβασεις το counter σου :p

Με ένα τηλ. στον Μιχαλολιάκο θα το κανονίσω.:p

εγω χωρις πλακα ειδα οτι ο αστρολαβος μου εστειλε ΠΜ και μου ειπε να φτιαξω το νεο ΠΟΘ... αχχαχαχχαχα

εγω χωρις πλακα ειδα οτι ο αστρολαβος μου εστειλε ΠΜ και μου ειπε να φτιαξω το νεο ΠΟΘ... αχχαχαχχαχα

1i1oV.gif

Το πρώτο ποστ εδώ: Βαριέμαι σήμερα στη δουλειά και θέλω διακοπές!!!

:yawn:

Το πρώτο ποστ εδώ:

Καλώς το παιδί! Ότι θέλεις να ρωτήσεις στο ΠΟΘ εδώ είμαστε.:p

Το πρώτο ποστ εδώ: Βαριέμαι σήμερα στη δουλειά και θέλω διακοπές!!!

:yawn:

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!

Μου έστειλαν κάτι από Αγγλία, και ήρθε -κυριολεκτικά- μέσω Αυστραλίας... (ήρθε με ένα αυτοκολλητάκι "MISSENT TO AUSTRALIA" και με καθυστέρηση 1 μήνα)

Εγώ περιμένω κάτι από Hong Kong και ειλικρινά πιστεύω πως θα κάνει το γύρο της γης τόσο που έχει αργήσει :getlost:

Όχι τπτ άλλο δε μπορεί να προχωρήσει και το project ...

ετσι απο περιεργεια θελω να παραγγειλω κατι να δω σε τι κατασταση ειναι ο ταχυδρομος μου και ποσες φορες θα κανει το γυρω της γης το δεμα μου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.