Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Το προβλημα της σημερινης γυναικας ειναι πως νομιζει οτι το νινι της ειναι μοναδικο και ξεχωριστο... :@

Το προβλημα της σημερινης γυναικας ειναι πως νομιζει οτι το νινι της ειναι μοναδικο και ξεχωριστο... :@

Το καθένα έχει την δική του δύναμη ρυμούλκησης.:p

Mα είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο :p

Εσύ στην κουζίνα σου!:p

Mα είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο :p

Νομιζεις, οσο νομιζετε οτι κυβερνατε τον κοσμο τοσο θα σας εχουν για ενα νινι με ποδια ;)

Νομιζεις, οσο νομιζετε οτι κυβερνατε τον κοσμο τοσο θα σας εχουν για ενα νινι με ποδια ;)

Aν οι απόψεις σου για το άλλο φύλλο σε κάνουν να το έχεις για ένα νινι με πόδια, τότε καλά κάνει το νινί και έχει όποια άποψη θέλει για τις δυνάμεις ρυμούλκησης του. ;)

εγώ ξέρω άστον τρελλό στη τρέλλα του..τα άλλα για νινιά και ρυμουλκήσης δεν τα ξέρω, είμαι πολύ αθώως για αυτά :p :P

Aν οι απόψεις σου για το άλλο φύλλο σε κάνουν να το έχεις για ένα νινι με πόδια, τότε καλά κάνει το νινί και έχει όποια άποψη θέλει για τις δυνάμεις ρυμούλκησης του. ;)

Δεν εχουν καμμια σημασια οι αποψεις μου. Μην ερχεστε ομως κ κλαιτε γιατι χαθηκαν "τα καλα παιδια" (οι μλκες δηλαδη)

polone Αν και θα ξεφύγουμε μην λες λέτε. Και μην κάνεις το λάθος να το γενικεύεις. Οκ έπεσες στην περίπτωση. Και; Αυτό μας κάνει όλες ίδιες;

over and out

Δε πάτε για ύπνο λέω γω γιατί έχω δουλειά να κάνω στον server; 900 άτομα online βραδιάτικο :p

A εγώ μόλις έφαγα και δεν άρχισε το ποτό ακόμα. Αστο για αύριο. Κυριακάτικα και εσύ θες να δουλεύεις; :p

Εγώ προσπαθώ να χωνέψω τις σεφταλιές:p Ωραίο απόγευμα σήμερα :D

Αμάν πια...έψησες μια φορά και το έχεις γράψει σε δύο thread!:p

Εγώ προσπαθώ να χωνέψω τις σεφταλιές:p Ωραίο απόγευμα σήμερα :D

Εγω τα αρνησια παιδακια τα χωνεψα... ψηναμε στην ταρατσα διοροφου και λεμε θα μας βλεπουν κ θα νομιζουν οτι ψηνουμε για να πανηγυρισουμε...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

LOLWUT

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=g8Y1i6_IMwU&feature=related]High Quality Harddrive Speakers [PPK - Resurrection] - YouTube[/ame]

και ξαναLOL

[ame]

[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.