Jump to content

DJD

Recommended Posts

2 τυλιχτά γλυφιτζούρια -τα λέω εγώ- στον Θανάση ,Μοναστηράκι 2,30 με μόνο κεμπάπ και ντομάτα - κρεμμύδι.

Βρείτε μου μεγαλύτερον απατεώνα ...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
2 τυλιχτά γλυφιτζούρια -τα λέω εγώ- στον Θανάση ,Μοναστηράκι 2,30 με μόνο κεμπάπ και ντομάτα - κρεμμύδι.

Βρείτε μου μεγαλύτερον απατεώνα ...

Αν κάτσεις εκεί... Άλλη τιμή... Αν τα πάρεις στο χέρι είναι 1.90€.

Το ξέρω ,2 ευρώ είναι στο χέρι,αλλά τι διαφορά έχει;

Και 1.80 να κάναν,είναι σαν πουράκια παπαδοπούλου,τίποτα δεν έχουν μέσα.

Το ξέρω ,2 ευρώ είναι στο χέρι,αλλά τι διαφορά έχει;

Και 1.80 να κάναν,είναι σαν πουράκια παπαδοπούλου,τίποτα δεν έχουν μέσα.

Το "τίποτα" είναι σχετικό... (θεωρητικά) έχουν το καλύτερο κεμπάπ της Αθήνας. Επίσης είναι μεγαλύτερη πίτα από τις άλλες. Άλλα καταστήματα, ανάλογη πίτα τη χρεώνουν 2.80€ έως και 4.00€ Με περισσότερο υλικό μεν, αλλά για μένα μετράει το κρέας, όχι οι πατάτες και η ντομάτα που στο σύνολό τους δεν κοστίζουν περισσότερο από 0.10€

[MENTION=173]Wizard![/MENTION]

Έχω φάει σε άπειρα μαγαζιά κεμπάπ.Αυτό είναι το χειρότερο και το μόνο που μου χαλάει το στομάχι μετά από 1 ώρα.

Το καλύτερο κεμπάπ το έφαγα Γαλάτσι (δεν θυμάμαι μαγαζί) ,που ήταν πάρα πολύ ελαφρύυ για κεμπάπ και μοσχομύριζε το κρέας.

Μετά προτιμώ Το Ρόδι ,δίπλα στο σπίτι μου ,που κάνει εξίσου υπέροχο.

Αλλά το καλύτερο κεμπάπ ο θανάσης; Εισαγόμενο Βουλγαρίας και μεσ'τις κατσαρίδες,κόβω το κεφάλι μου!!! Εξάλλου οι tourists τρώνε εκεί,δεν έχουν φάει και πολλά στη ζωή τους για να κρίνουν. :p

3-4 ευρώ πίτα κεμπάπ που είδες; Εγώ πρώτη φορά ακούω τέτοιες τιμές.

Έχω φάει σε άπειρα μαγαζιά κεμπάπ.Αυτό είναι το χειρότερο και το μόνο που μου χαλάει το στομάχι μετά από 1 ώρα.

Είπα, "θεωρητικά". Τώρα περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα :p

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι είναι πίτα συνέχεια και είναι έτσι εδώ και 30 χρόνια. Κι επειδή εργάζομαι πολύ κοντά και περνάω πολύ συχνά, οι τουρίστες είναι μικρό ποσοστό. Δεν κρατάνε αυτοί το μαγαζί.

3-4 ευρώ πίτα κεμπάπ που είδες; Εγώ πρώτη φορά ακούω τέτοιες τιμές.

Παράδειγμα: 4.40€

[MENTION=124]NoDsl[/MENTION] είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι πως ειναι να πληρώνεις τον καφέ 500 δραχμες, και το να βγαινεις εξω σάββατο με 2500 στην τσέπη (25 :p) :shout:

tumblr_lmpg35q7D51qclt3z.gif

Αυτά που λες σηκώνουν ban.

χαχαχ οχαοοχαχ εγώ το καλύτερο σουβλάκι το έχω φάει ΑΙΓΙΝΑ (αλλά είχαμε μαζί μας την κοπέλα του φίλου μου η οποία έχει ένα χάρισμα να της βάζουν την διπλάσια ποσότητα υλικών όταν παραγγέλνει αυτή !!!) οπότε 1 σουβλάκι ήτανε 3 Αθήνας :p

μήπως έχει και αυτή διπλάσια ποσότητα; :D

nop φυσιολογική είναι 1,65 και αν υπολόγισα σωστά με το μαγιό γύρω στα 58/62 κιλά :D

δεν ενοούσα ούτε ύψος ούτε βάρος :p

αααυτό ( .)( .)

θα σε γελάσω τώρα αλλά οκ είχε νορμαλ ουτε λεμόνια ούτε :tomato: προς τα , μικρά πεπονάκια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.