Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αμέ

(αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις τα 150ευρώ συνδρομή για την συμμετοχή στο super VIP lounge.. )

Αμέ

(αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις τα 150ευρώ συνδρομή για την συμμετοχή στο super VIP lounge.. )

τα ρέστα μου

o_0z43wfxww1.jpg

Αμέ

για βιπ lounge δεν ξερω, αλλα donation θα κανανε πολλοι νομιζω!

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q-CmGTZ8sn8]How to put LAN-card over hard drive - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yiqPVxE0bk4]How to take glass bottle out of shoe - YouTube[/ame]

Τρως πτι μπερ και σε μια φάση σου κάθεται ένα και πλαντάζεις.

Λέει η διπλάνη:

Από τη μύτη ανέπνευσε από τη μύτη

ΠΟΙΑ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ

:wall:

[MENTION=124]NoDsl[/MENTION]

όπως τα λες φίλε μου, θυμάμαι τον γύρο να έχει 170 δραχμές, να παίρνεις τυρόπιτα και πορτοκαλάδα με 130 δραχμές στο σχολείο κτλ. Το θέμα, είναι, ότι αν ξαναγυρίσουμε στην δραχμή, δεν 8α είναι λεφτά με @@, αλλά @@ λεφτά.

[MENTION=9266]constandinos[/MENTION] Κωνσταντίνε @@ οικονομία έχουμε πλέον. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εγώ θυμάμαι είχα το πεντοχίλιαρο στην τσέπη και ένιωθα πως έχω 50€. Έβγαινα έξω, φούλαρα τον πάπο και πήγαινα έσπαγα και ψιλά και έπαιζα double dragon όλο το απόγευμα. Μετά καφεδάκι και ίσως βγαίναμε για κάνα ποτάκι με την παρέα. Και είχαν περισσέψει και για την επόμενη μέρα.

Όσοι δεν έχουν ζήσει αυτές τις καταστάσεις δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο παράλογο είναι που ο γύρος έχει πλέον 850 κατοστάρικα...

@constandinos Κωνσταντίνε @@ οικονομία έχουμε πλέον. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εγώ θυμάμαι είχα το πεντοχίλιαρο στην τσέπη και ένιωθα πως έχω 50€. Έβγαινα έξω, φούλαρα τον πάπο και πήγαινα έσπαγα και ψιλά και έπαιζα double dragon όλο το απόγευμα. Μετά καφεδάκι και ίσως βγαίναμε για κάνα ποτάκι με την παρέα. Και είχαν περισσέψει και για την επόμενη μέρα.

Όσοι δεν έχουν ζήσει αυτές τις καταστάσεις δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο παράλογο είναι που ο γύρος έχει πλέον 850 κατοστάρικα...

Τώρα μου θύμισες το βίντεο με τον Αυτιά και το χιλιάρικο.

^^

.............................:nothing:

Δεν έχετε χιούμορ βρε!:p

Είναι Παρασκευή, δε τον παρεξηγώ :p

Εμείς οι εργατικοί (τρομάρα μας) δουλεύουμε και αύριο...

Εγώ απορώ, τί έψαχνε και τα βρήκε;

Κάτι για τι ποδήλατο

Στα αξιόλογα βίντεο δε θα έπρεπε να είναι αυτά; :p

Μόνο εσύ με νοιώθεις...:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HKNTSk6_KUc]How to flush toilet with a spoon (request by TheDepreso) - YouTube[/ame]

... Έβγαινα έξω...

Κάποτε... Κάπου... Δε μας φταίει το € που ακρίβυναν όλα, η μ@κία στο κεφάλι μας φταίει. Που δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη, που δεν υπήρξε κανένας έλεγχος, που πήγε η γιαγιά στη Λαϊκή την Παρασκευή και πήρε μαϊντανό με 50δρχ, και τη Δευτέρα έδωσε .50€ (170δρχ). Θα μου πεις τι να κάνει η γιαγιά...; Η γιαγιά τίποτα, αλλά δεν έκανε κανείς άλλος, ούτε ιδιότης, ούτε το κράτος.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τη δραχμούλα.... Χειρότερα θα είναι... Τουλάχιστον με το € ο τιμάριθμος έμεινε σε λογικά επίπεδα. Με τη δραχμή ήταν σε διψήφια νούμερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.