Jump to content

DJD

Recommended Posts

Λίνα Δρούγκα (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) πριν λίγο στο MEGA

"Μόλις παρακολουθήσαμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Καρατζαφέρη" :magic:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Λίνα Δρούγκα (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) πριν λίγο στο MEGA

"Μόλις παρακολουθήσαμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Καρατζαφέρη"

Από παιδί κι από τρελλό, μαθαίνεις την αλήθεια...

Από παιδί κι από τρελλό, μαθαίνεις την αλήθεια...

Δεν είναι παιδί, δεν είναι τρελή και δεν λέει την αλήθεια από την στιγμή που δουλεύει στο MEGA.

Δεν είναι παιδί, δεν είναι τρελή και δεν λέει την αλήθεια από την στιγμή που δουλεύει στο MEGA.

Μα προφανώς :)

Άλλωστε αυτό που είπε το δικαιώνει ;)

Χιονίζει :hehe:

στην Κεφαλονιά, στον Αίνο, έχει ακόμη χιόνι (και κλείνουμε με το σύνθημα που όλους μας ενώνει)

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΙΙΙΙΙΙΙ :hehe:

Μικρό μου πόνυ

Έλα, πλάκα κάνω. :p

Έτσι κι αλλιώς αγγλική είναι..

Σκόνταψα σε ένα κ@λοσίδερο στο πεζοδρόμιο, έπεσα και έβαλα το αριστερό χέρι να απορροφήσει την πτώση. Πονάω λίγο στη παλάμη που βρήκε κάτω αλλά πονάω πολύ στους μύες που καταλήγουν στον αγκώνα και πήραν το ζόρι...:wall::wall:

Το έχω δέσει με κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, ελπίζω αύριο να περάσει κάπως,..

Περαστικα σου! Εγω επαθα το ιδιο αλλα με ποδηλατο και οι μυες του ωμου να πονανε για καμια βδομαδα αλλα ειμαι μια χαρα τωρα! Μη το κουραζεις!

Ευχαριστώ για τα περαστικά.

Ακολούθησα συμβουλές που βρήκα για τις θλάσεις. Το έδεσα, του έβαλα πάγο και το εχω ψηλά όσο μπορώ. Να δω πώς θα βγάλω τη νύχτα. Δεν τεντώνει και οταν το στρίβω, πονάω. Αύριο πρωί πρωί στο ΙΚΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.