Jump to content

DJD

Recommended Posts

και η αρνητική διαφήμιση, μορφή διαφήμισης είναι ..μην τα παρεξηγεις τα κορίτσα...:tomato:

θελουν να με δαγκάσουν οι λυσσασμένες

nicoc, ποσο πιο γρηγορη ειναι η δαιμονισμενη χελωνα απο την απλη?

δικαιολογει αραγε τον ορο "κυνηγανε"

ή μπορεις και να το πεις ως "πορευονται προς ιδιαν κατευθυνση"?

αγιασμος πιανει, εχεις δοκιμασει?

μιλαμε για χελωνες θαλασσης ή ξηρας?

φταίει που μυρίζω νοτισμένη βαρβατίλα (τσικα τσικα μπομ μπομ :p) και μουρλαίνονται ολες κάνουν σαν τρελαμένες γίδες! :baby::baby:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FxlNffzYTNE&feature=related]NEOS KOSMOS ANASTASH 2012 HQ - YouTube[/ame]

Ανέκδοτα δεν πάει, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά. Στις ειδήσεις δεν πάει. Ταινία δεν είναι. Ε, το 'βαλα στο ΠΟΘ.

Εδώ μιλάμε για την ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η προσωποποίηση της βλακείας.

Έστειλα στην Logitech (δεν είχα να χάσω τίποτα) mail για το καλωδιάκι..

Η απάντηση εν ολίγοις ήταν

"Στείλε μας απόδειξη αγοράς, αν είναι εντός εγγύσης σου στέλνουμε δωρεάν G500, αν δεν είναι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αλλά, επειδή καταλαβαίνουμε την θέση σας, σας δίνουμε δωροεπιταγή για έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε mouse θέλετε"

Αλλού έλεγε ότι η εγγύηση είναι 3 χρόνια, αλλού 4, δεν έχει σημασία, δεν περίμενα να ισχύει, το είχα αγοράσει πριν 4,5 χρόνια. Παρήγκειλα το G500 με την έκπτωση (35 ευρώ, δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει κάποιος φθηνότερα :p) και εφόσον είναι άνω των 20 ευρώ, τα μεταφορικά δωρεάν..

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Εν το μεταξύ κανείς δεν είδε mouse μου. Και ναι μεν που και που κάνει το πρόβλημα (και μου το έχει κάνει και 2-3 φορές συνεχόμενα, και μου το έχει κάνει και στο WoW και στο SWTOR και με έβριζε το guild, και μου το έχει κάνει και στο BF3 και πόνεσε), αλλά σήμερα για παράδειγμα δεν μου το έκανε καθόλου, και σκοπεύω να το ανοίξω και να δω αν φτιάχνεται τίποτα από μέσα.

Ανέκδοτα δεν πάει, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά. Στις ειδήσεις δεν πάει. Ταινία δεν είναι. Ε, το 'βαλα στο ΠΟΘ.

Εδώ μιλάμε για την ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η προσωποποίηση της βλακείας.

Μολότοφ πέταξαν στην αρχή?

Ο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] λείπει από εκεί να πηγαίνει έρπην για να τους βγει από πίσω.

Ε τι να κάνω? BF3 μου θύμισε..

Έστειλα στην Logitech (δεν είχα να χάσω τίποτα) mail για το καλωδιάκι..

Η απάντηση εν ολίγοις ήταν

"Στείλε μας απόδειξη αγοράς, αν είναι εντός εγγύσης σου στέλνουμε δωρεάν G500, αν δεν είναι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αλλά, επειδή καταλαβαίνουμε την θέση σας, σας δίνουμε δωροεπιταγή για έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε mouse θέλετε"

Αλλού έλεγε ότι η εγγύηση είναι 3 χρόνια, αλλού 4, δεν έχει σημασία, δεν περίμενα να ισχύει, το είχα αγοράσει πριν 4,5 χρόνια. Παρήγκειλα το G500 με την έκπτωση (35 ευρώ, δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει κάποιος φθηνότερα :p) και εφόσον είναι άνω των 20 ευρώ, τα μεταφορικά δωρεάν..

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Εν το μεταξύ κανείς δεν είδε mouse μου. Και ναι μεν που και που κάνει το πρόβλημα (και μου το έχει κάνει και 2-3 φορές συνεχόμενα, και μου το έχει κάνει και στο WoW και στο SWTOR και με έβριζε το guild, και μου το έχει κάνει και στο BF3 και πόνεσε), αλλά σήμερα για παράδειγμα δεν μου το έκανε καθόλου, και σκοπεύω να το ανοίξω και να δω αν φτιάχνεται τίποτα από μέσα.

Fyi, η Logitech διαβάζει thelab.

Fyi, η Logitech διαβάζει thelab.

Με χαρά μου να τους επιστρέψω το G5

EDIT: Δεν θα μου κάνει εντύπωση δεδομένου της υπογραφής στα mails.

Kind Regards

Kleomenis

Logitech Europe S.A.

Customer Care - Europe, Middle East and Africa

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

Δημόσιος διασυρμός και perma-ban σε όσους ψηφίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο άλλο thread..

και να τους καεί το μόντεμ...

Ρε παιδια ο αδερφος μου εχασε τα κλειδια για το disk lock στη μηχανη.τωρα τι γινεται?με κλειδαρα το ανοιγει?

Ρε παιδια ο αδερφος μου εχασε τα κλειδια για το disk lock στη μηχανη.τωρα τι γινεται?με κλειδαρα το ανοιγει?

Με κλεφτρόνι θα γίνει πιό εύκολα και χωρίς ζημιά στη μηχανή... :hang3:

Εχω κανει κεφαλι!!! Γιορταζουμε τα γενεθλια της κοπελλας μου στο Οινοσχολειο στο Νεο Κοσμο!! Πολυυ καλο μαγαζακι!! Καλο ξημερωμα σε ολους!! Σας αγαπαω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σας αγαπαω!!

χαχαχ μου θύμισε μεθυσμένο φίλο την Πρωτοχρονιά (έκανε με άλλη παρέα αυτός), με έπαιρνε τηλ. στις 5 που φεύγαμε κι εμείς απ' το μαγαζί και μου 'λεγε: "Σε αγαπάω ρε φίλε, σε αγαπάω!!!" χαχαχαχα ... ζάντα.

Έκλεισε το picnik :(

Για όσους δε ψάχναν πολλά από editing και ήθελαν απλά μια μικρή διόρθωση ήταν πολύ βολικό και εύχρηστο, τώρα θα ψαχτώ με αυτό: PicMonkey - Photo Editing Made of Win

όλη την προηγούμενη βδομάδα, το πρωινό ξύπνημα ήταν για μένα αντίστοιχης δυσκολίας με τους άθλους του Ηρακλή... σήμερα όμως που μπορούσα να κοιμηθώ και μια ώρα παραπάνω, το μάτι γαρίδα! με τρολλάρει ο ύπνος μου φαίνεται...

εδώ 10 άνθρωποι σε ένα φόρουμ δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας

και θα τα βρουν 11 εκατομμύρια Έλληνες; ας γελάσω

Καλημερες!! Τελικα δε πρεπει να πινω!! Δεν κοιμαμαι καθολου οταν πινω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

εδώ 10 άνθρωποι σε ένα φόρουμ δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας

και θα τα βρουν 11 εκατομμύρια Έλληνες; ας γελάσω

Εμενα πολυ μαρεσει που ολοι μας εχουμε δικιο και το υποστηριζουμε χωρις πολλες φορες να κανει κανεις πισω.:dance3:

ΑΓΟΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ

τρέξε τρέξε οδηγε για να τους περάσουμε και θα σε κεράσουμε κο-κα και τσι-γά-ρα !

θυμάστε που το λέγαμε στην κλούβα οταν μας πηγαίνανε εκδρομές απο φυλακή σε φυλακή?

δεν εχω κάνει φυλακή με τον Καπετανάκη που εχει φούντα στο μουστάκι καλαμπουρίζω:nothing:

:nothing:

:nothing:

:laughing: δεν υπαρχει ο νιcoc :hehe:

Αλλα πρωι πρωι; Να μου πεις ηρθες απο προπονηση και δεν εχεις κοιμηθει

ενω σου ρχεται να πιεις καφε αλλα η ασπιρινη χθες σου κανε κεφαλι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.