Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
άστα να πάνε το Ιόνιο φέτος. Μόλις σήμερα είχαμε στην Κεφαλονιά μέρα χωρίς μαύρα σύννεφα ή/και βροχή από πάνω :fist:

Και καρεκλες να εριχνε η Κεφαλονια ειναι Κεφαλονια ετσι...nothing more to say!!:dance3::p

Πηρα επιτελους ηχεια καλα για να ακουω απο το πισι/xbox μουσικη ταινειες/ παιχνιδια κλπ ..

Audio Spectrum AV4 . ( οχι τα AVS-4)...

μπομπα ειναι και παλι ...καταλαβαινω ποσο σαπια ηταν τα mp3 που ειχα τοσα χρονια :wall:

άστα να πάνε το Ιόνιο φέτος. Μόλις σήμερα είχαμε στην Κεφαλονιά μέρα χωρίς μαύρα σύννεφα ή/και βροχή από πάνω :fist:

Ληξουρι ή αργοστολι μερια ?

Ληξουρι ή αργοστολι μερια ?

Κεφαλονιά είπα, τι ανακατεύεις το Ληξούρι στη συζήτηση; :p

Συγκεκριμένα Σιμωτάτα, ανάμεσα σε Αργοστόλι και Πόρο

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

πολλα ποπκορν τρως αστρο μου λαμπρο και θα παθεις τιποτα :p χεχεχελλοοο

ονειρεύτηκα ψάρια και λένε λαχτάρα θα πάθεις ισχύει ?

ξυπνούσα κάθε τρεις και λίγο ώρες για τουαλέτα εντωμεταξύ που το βρήκα το νερο ???????????:shout::shout::shout:

ειδα και ενα ονειρο οτι ήμουν ξύπνιος αλλα τελικά το έβλεπα στον ύπνο μου , ξυπνάω και λεω ονειρο ζω μην με ξυπνάτε και με κοιτούσαν οι φίλοι μου που ηρθαν σπίτι να φύγουμε έλεος δεν παει καλα ο κοσμος

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=weJE_efSOdc&feature=colike]Τριαντάφυλλος " Βλέπω Κάτι 'Ονειρα " (Official Clip) 1996 - YouTube[/ame]

ψιτ....εσυ ο αποπανω...!!

Απο mod/αδμιν σιγουρα θα το βρεις ετσι οπως πας.

Ξεκινα τα παλια τα videakia (με συνεση) και αστα τα αποπανω.:p

Nηστεια τελοc.

Aυριο ειναι παρασκευη..(οκ και τωρα ειναι)...προετοιμασε με κατι με θαλασσα για το σουκου:p

ονειρεύτηκα ψάρια και λένε λαχτάρα θα πάθεις ισχύει ?

ξυπνούσα κάθε τρεις και λίγο ώρες για τουαλέτα εντωμεταξύ που το βρήκα το νερο ???????????:shout::shout::shout:

ειδα και ενα ονειρο οτι ήμουν ξύπνιος αλλα τελικά το έβλεπα στον ύπνο μου , ξυπνάω και λεω ονειρο ζω μην με ξυπνάτε και με κοιτούσαν οι φίλοι μου που ηρθαν σπίτι να φύγουμε έλεος δεν παει καλα ο κοσμος

:dance3: αγαπαμε το καλο το σωστο το αγνο τρολαρισμα γιατι μας κανει και γελαμε

Έχασα το τραίνο των 11 για 30''. Θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 12 για το επόμενο. Η πλάκα είναι ότι θα το προλάβαινα, αλλά εδώ και 15 μέρες, από ότι μου είπαν, λειτουργεί η νέα πλατφόρμα στο σταθμό (Αγ. Ανάργυροι). Οπότε από την στιγμή που δεν το ήξερα, κατέβηκα από λάθος σκάλα!!!!

Στο μεταξύ τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ απλά δεν υπάρχουν. Έκανα μια διαδρομή 15' σε δρόμο που παιρνάνε μισή ντουζίνα γραμμές κια δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

EDIT Μου κάνει χιούμορ η ατυχία μου σήμερα. Έχασα το προηγούμενο επειδή ήρθε στην ώρα του και των 11:54 ήρθε με 20 καθυστέρηση.

ΚΑΡΑΡΑΜΕΝΕ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕ ΚΑΙ $^^^^&((*^@$^))_ ΟΣΕ...........

θέλω να κάνω format και περιμένω το ρημάδι τον nvidia vga driver να βγει......πόσες μέρες ακόμα μετά τον beta που ανέβηκε στο guru3d?:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.