Jump to content

DJD

Recommended Posts

Mια που μιλαμε για κ@#λους...

Με εκανε κω#$#ο η γυναικα. Στα πατωματα η αυτοπεποιηθηση... Η οποια γυναικα ξερει 5 πραγματα πανω στους υπολογιστες και τιποτε αλλο....

Ανοιγω χτες βραδυ τον γκομπιουτορα, ενας απο τους 10 σκληρους off... ουτε το bios δεν τον εβλεπε. Απο τους 10 δεν ηταν καποιος με τα HD ταινιονια αλλα φυσικα αυτος που ειχε την δουλεια, τα MP3 και τα προγραμματα μου. Την δουλεια παει στο διαολο προφανως την ειχα backup και σε αλλους δισκους απλα 5-6 μερες δουλεια την εχασα... Το ζητημα ηταν να μπω σε φαση να αρχιζω να κατεβαζω παλι 100-200GB hip hop και 400 GB utilities απο office/adobe/windows/etc

Παω δουλεια... γυρναω ετοιμος και μαχιμος να ξηλωσω και να βαζω σκληρους στο ψυγειο μπας και σωθει ο,τι μπορει...

Παω να ανοιξω τον γκομπιουτορα για να δω μπας και τον βλεπει... μου κανει η γυναικα...

-"μια χαρα ειναι ρε κεφτε που κλαιγοσουνα!"

-"τι εγινε??"

-Στον εφτιαξα!

-Ποτς γκιενεν αβντο?

- Ειχε φυγει το καλωδιακι και το ξαναεβαλα μεσα... δουλευει τωρα....

-.....

images?q=tbn:ANd9GcTc51m4yPRAOzF8GEmZ_r2ephlF9oX73GVCvb3xVUlDEYbwepbr

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Παω να ανοιξω τον γκομπιουτορα για να δω μπας και τον βλεπει... μου κανει η γυναικα...

-"μια χαρα ειναι ρε κεφτε που κλαιγοσουνα!"

-"τι εγινε??"

-Στον εφτιαξα!

-Ποτς γκιενεν αβντο?

- Ειχε φυγει το καλωδιακι και το ξαναεβαλα μεσα... δουλευει τωρα....

-.....

images?q=tbn:ANd9GcTc51m4yPRAOzF8GEmZ_r2ephlF9oX73GVCvb3xVUlDEYbwepbr

BAN the noob :hehe:

kωλοσυζητηση....

βτw ειναι ο πιο μεγαλος ή ο πιο δυνατος/γυμνασμενος??(σε ενα φυσιολογικο ατομο)

Ειναι ο ποιο μεγαλος.

Ο ποιο δυνατός (παρά του ότι κυκλοφορεί ότι είναι η γλώσσα) είναι των σιαγόνων που μπορούν να εξασκήσουν πάνω από 400 κιλά πίεση

Για τους γυμνασμένους που αναφέρεις παίζει ρόλο ποιους χρειάζεσαι και γυμνάζεις περισσότερο. Π Χ στα γυμναστήρια οι περισσότεροι είναι σαν χαρακτήρες του Λούκι λουκ: Τεράστιοι θώρακες και μπράτσα με ατροφικά πόδια

tumblr_kq22s5afDf1qzma4ho1_400.jpg

Τα κανονια που τα πας ? Εγω στην φωτογραφια με το hello kitty παντως βλεπω ΚΑΙ λιπος, ενας "στεγνος" γυμνασμενος πισινος ειναι καπως ετσι Jamie Eason shoot with Mike Brochu - YouTube

Ναι ok, το επιχειρημα μου ειναι οτι χαρη στην πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει τα media μια γυναικα θεωρειται αντικειμενικα ομορφη μονο αμα μοιαζει στα ανορεκτικα που πανε παρε δωθε στις πασαρελες, λιγο "ταισμενη" να ειναι αμεσως καποιοι/καποιες θα αρχισουν το κραξιμο.

Η κοπελια είναι πιο γυμνασμένοι από το 70% του ανδρικού πληθυσμού :p

Η κοπελια είναι πιο γυμνασμένοι από το 70% του ανδρικού πληθυσμού

Πολύ σωστά. Για τα δικά μου γούστα όμως (σώμα μόνο, γιατί από φάτσα...) είναι στο όριο... Λίγο παραπάνω και τείνει να έχει ανδρικό σώμα.

Πολύ σωστά. Για τα δικά μου γούστα όμως (σώμα μόνο, γιατί από φάτσα...) είναι στο όριο... Λίγο παραπάνω και τείνει να έχει ανδρικό σώμα.

Α δηλαδη δεν εχει ξεπερασει το οριο?:nothing:

Ε οχι να μας αρεσει και ο σφιχτερμαν απο πανω.Σιχαμενο σωμα.

Λεω ναι σε ενα γυμνασμενο σωμα ,οχι ομως σε ενα σωμα που εχει χασει καθε ιχνος θηλυκότητας.

Λεω ναι σε ενα γυμνασμενο σωμα ,οχι ομως σε ενα σωμα που εχει χασει καθε ιχνος θηλυκότητας.

Αυτό λέω, ότι είναι οριακά να χάσει τη θηλυκότητα της. Για τα δικά μου γούστα έτσι... Σε καμία περίπτωση όμως δε θα το διάλεγα ανάμεσα σε άλλα σώματα. Δεν είμαι ούτε fun των "πιασιμάτων" όμως. Θέλω τη γυναίκα λεπτή, με καμπύλες και πάνω από όλα, κοκέτα. Όπως η γυναίκα μου :innocent:

Α δηλαδη δεν εχει ξεπερασει το οριο?:nothing:

Ε οχι να μας αρεσει και ο σφιχτερμαν απο πανω.Σιχαμενο σωμα.

Ας πουμε δηλαδη δικεφαλα,τρικεφαλα,ωμους,πλατες(οπως και η κοπελια στο βιντεο) ειναι μερη που δεν δειχνουν ωραια σε μια γυναικα,μειωνουν δηλαδη τρελα το sex appeal της,imo..:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ygbhbPD3ujM]Quantum of Sweat Workout - YouTube[/ame]

χάλια ειναι η άτιμη.. ( :hehe: )

Χωρίς τα "..."

Αν και συμφωνώ με τις απόψεις σου, η συγκεκριμένη δεν με χαλάει :p

Ο κόσμος καίγεται και στο in.gr έχει σαν είδηση στις 11 Νοεμβρίου το iPhone 4S στην Ελλάδα :hehe:

Σημερα μπηκα να δω τιμες για HDD μιας και μου το θυμισε ο SLN και φρικαρα!! Wtf?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.