Jump to content

DJD

Recommended Posts

κατ'εμέ στον τελικό προκρίνονται οι της λίστας του Νίκου, συν τις δύο του νάνου, συν την 38. Εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα :/

ανακαλώ: το 3 κερδίζει στον τελικό, hands down

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι μας κάνετε σήμερα ρε παιδιά.

ΌΛΕΣ γυναικάρες,γιατί έχουν κορμί και ποσότητες ( [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] your γούστο sucks bro :nothing: )

Πολλα καλα εχει αλλα το 3 νομιζω οτι ξεχωριζει.Απιστευτη φατσα.Να την **** στην μαπα:p

Επισης ειναι και μερικες μεσα που δεν μπορω να καταλαβω που κολανε.Το 67 πχ ,υπαρχει αντρας που γουσταρει τετοιο σωμα?

Ελεος δλδ.

Και το 66 για σκοτωμα.Το 65 δεν εχει λογο υπαρξης, ζυζια πολλες εχουν.

Το 59 για σφαλιαρες επισης.

Το 57 φαινετε τρελο horseface(αλογομουρα).

56 σκοτωμα.(Επρεπε να βαλει λιιιι:tomato:ιγο περισσοτερο make up πιστευω).

46 ψοφα.Δεν ειναι γυναικα αυτο το πραγμα.Hybrid ειναι δεν μπορει.

Το 41 επισης δεν καταλαβαινω τι το sexy εχει.

Το 36 σκετη αηδια.

Βαρεθηκα.

Οσο για την bimbo στην προ-προηγουμενη σελιδα, ωραια ομορφο καλογυμνασμενο σωμα αλλα τοσο solarium δεν το γουσταρω.Με το φυσικο της χρωμα πιστευω θα ειναι πολυ πολυ καλυτερη.

Οι γκομενες εχουν καψει φλατζα παντως.Ολες πλεον μπροστα σε ενα καθρέπτη και το κινητο στο χερι.Νταξ και εμεις κανουμε τις μ@λ@κιες μας αλλα αυτες το εχουν παραχεσει.Εντελως βαρετες εχουν γινει.

Καλα τις προάλλες στο Γκάζι στο σουβλατζίδικο,πήγα τουαλέτα και ήταν μέσα 4 γκόμενες φίλες και να φτιάχνονται στον καθρέφτη.Και αχ μου φταίει αυτό και αχ εκείνο η μάσκα μου και και και.

Καλα ρε ηλίθιες,το ότι η τουαλέτα ήταν κοινή και οτι κάνατε πιπί σας εκεί που έκανε και ο Σάκης ο Μπυροκοιλιάς πριν 2 λεπτά δεν σας πειράζει;Το ότι δεν είχε σαπούνι και χαρτι να πλύνουμε τα χέρια μας δεν σας πήραζε ρε βρωμιάρες....Το μαλλί τις πείραξε,λες και εμείς πάμε για να δούμε αυτές,όχι να φάμε το πατάτα - ντομάτα - τζατζίκι μας. :wall:

Καλα τις προάλλες στο Γκάζι στο σουβλατζίδικο,πήγα τουαλέτα και ήταν μέσα 4 γκόμενες φίλες και να φτιάχνονται στον καθρέφτη.Και αχ μου φταίει αυτό και αχ εκείνο η μάσκα μου και και και.

Καλα ρε ηλίθιες,το ότι η τουαλέτα ήταν κοινή και οτι κάνατε πιπί σας εκεί που έκανε και ο Σάκης ο Μπυροκοιλιάς πριν 2 λεπτά δεν σας πειράζει;Το ότι δεν είχε σαπούνι και χαρτι να πλύνουμε τα χέρια μας δεν σας πήραζε ρε βρωμιάρες....Το μαλλί τις πείραξε,λες και εμείς πάμε για να δούμε αυτές,όχι να φάμε το πατάτα - ντομάτα - τζατζίκι μας. :wall:

Έλα τώρα...πήγες και εσύ να φτιάξεις την μο'ι'κάνα έτσι?:p

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Με κατάλαβες!! Αλλά πολύ απογοήτευση με τη λακ, Λίγο κερί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου που λέει ο Τρυφωνάκος...

Θυμάστε εκείνη την πρώην μου που πήρε στύλο να χορεύει;πρέπει να το είπα εδώ :

Έχουν ξεσαλώσει,μόλις ξανά-χώρισα (άλλη όχι αυτη).Σε 2 μήνες το βλέπω να γίνεται Μις Ελλάς και να κλαίω. :p

Χρύσα και Τζούλια σε backstage φωτογράφηση.. – KANONI TV

Θυμάστε εκείνη την πρώην μου που πήρε στύλο να χορεύει;πρέπει να το είπα εδώ :

Έχουν ξεσαλώσει,μόλις ξανά-χώρισα (άλλη όχι αυτη).Σε 2 μήνες το βλέπω να γίνεται Μις Ελλάς και να κλαίω. :p

Χρύσα και Τζούλια σε backstage φωτογράφηση.. – KANONI TV

καλά ηρέμησε ρε μοντελοπνιχτη :hehe:

Το 67 πχ ,υπαρχει αντρας που γουσταρει τετοιο σωμα?

oxi1.jpg

μια φορα που συμφωνω μαζι σου, ουαου :p

θα συμφωνήσω. Γενικά και εγώ θέλω να έχει πιασίματα η κοπέλα και γενικά με χαλάει το σολάριουμ. αλλα δεν είδες τις ζάρες και την Lara ( croft) ;

Ποιες ζαρες ρε μαν, μονος σου το ειπες, και οκ μπορει να μην ειναι σολαριουμ, και η σερραια που ανεφερα πιο πανω με λιγα μπανακια το καλοκαιρι ετσι ειχε γινει το δερμα της, οτι και να ειναι με ξενερωνει, την πατουσα στην πρωτη φωτογραφια την ειδες ? εμενα μολις την ειδα μου ηρθε στο μυαλο το ανεκδοτο με το μαυρακι και το ασπρακι :p

Γενικα δεν ειναι φυσιολογικα αυτα τα πραγματα, το στηθος και τα οπισθια ειναι λιποαποθηκες, πως γινεται να εχει πραμα εκει και ολο το υπολοιπο σωμα να μην εχει λιπος ουτε για να τηγανισεις ενα αυγο ? Τι καθομαι και ψαχνω τωρα, σκηνικα οπως τα παραπανω επιβεβαιωνουν την θεωρια οτι τα περιοδικα και η τηλεοραση εχουν επιβαλει εδω και πολυ καιρο τι ειναι ομορφο και τι οχι, νομιζουν ολοι οι πιτσιρικαδες οτι οταν γδυθει η γκομενα μπροστα τους θα δουνε photoshop :p :P

Epic trash tv στον ΑΝΤ1 τώρα!:hehe:

Αυτό δεν είναι trash tv.Το αδελφάτο των 7 θαλασσών είναι:p

oxi1.jpg

μια φορα που συμφωνω μαζι σου, ουαου :p

Ποιες ζαρες ρε μαν, μονος σου το ειπες, και οκ μπορει να μην ειναι σολαριουμ, και η σερραια που ανεφερα πιο πανω με λιγα μπανακια το καλοκαιρι ετσι ειχε γινει το δερμα της, οτι και να ειναι με ξενερωνει, την πατουσα στην πρωτη φωτογραφια την ειδες ? εμενα μολις την ειδα μου ηρθε στο μυαλο το ανεκδοτο με το μαυρακι και το ασπρακι :p

Γενικα δεν ειναι φυσιολογικα αυτα τα πραγματα, το στηθος και τα οπισθια ειναι λιποαποθηκες, πως γινεται να εχει πραμα εκει και ολο το υπολοιπο σωμα να μην εχει λιπος ουτε για να τηγανισεις ενα αυγο ? Τι καθομαι και ψαχνω τωρα, σκηνικα οπως τα παραπανω επιβεβαιωνουν την θεωρια οτι τα περιοδικα και η τηλεοραση εχουν επιβαλει εδω και πολυ καιρο τι ειναι ομορφο και τι οχι, νομιζουν ολοι οι πιτσιρικαδες οτι οταν γδυθει η γκομενα μπροστα τους θα δουνε photoshop :p :P

άλλο όμορφο και άλλο "λάυρα"

Γενικα δεν ειναι φυσιολογικα αυτα τα πραγματα, το στηθος και τα οπισθια ειναι λιποαποθηκες, πως γινεται να εχει πραμα εκει και ολο το υπολοιπο σωμα να μην εχει λιπος ουτε για να τηγανισεις ενα αυγο ?

Ο μεγαλύτερος μυς του ανθρώπινου σώματος αθληταρά, είναι ο κώλος ( μείζων γλουτιαίος )

Ο μεγαλύτερος μυς του ανθρώπινου σώματος αθληταρά, είναι ο κώλος ( μείζων γλουτιαίος )

tumblr_kq22s5afDf1qzma4ho1_400.jpg

Τα κανονια που τα πας ? Εγω στην φωτογραφια με το hello kitty παντως βλεπω ΚΑΙ λιπος, ενας "στεγνος" γυμνασμενος πισινος ειναι καπως ετσι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iDjHyLQcGxw]Jamie Eason shoot with Mike Brochu - YouTube[/ame]

άλλο όμορφο και άλλο "λάυρα"

Ναι ok, το επιχειρημα μου ειναι οτι χαρη στην πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει τα media μια γυναικα θεωρειται αντικειμενικα ομορφη μονο αμα μοιαζει στα ανορεκτικα που πανε παρε δωθε στις πασαρελες, λιγο "ταισμενη" να ειναι αμεσως καποιοι/καποιες θα αρχισουν το κραξιμο.

Τα κανονια που τα πας ? Εγω στην φωτογραφια με το hello kitty παντως βλεπω ΚΑΙ λιπος, ενας "στεγνος" γυμνασμενος πισινος ειναι καπως ετσι Jamie Eason shoot with Mike Brochu - YouTube

Η συγκεκριμένη έχει ατροφικούς γλουτιαίους. Τους καλογυμνασμένους στεγνούς θα τους ψάξεις στους αθλητές και αθλήτριες τρεξίματος μικρών αποστάσεων, ποδηλάτες και αρσιβαρίστες.

kωλοσυζητηση....

βτw ειναι ο πιο μεγαλος ή ο πιο δυνατος/γυμνασμενος??(σε ενα φυσιολογικο ατομο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.