Jump to content

DJD

Recommended Posts

Τι ξεθαψα!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W6juzHfiPbY&feature=g-vrec&context=G2b3c118RVAAAAAAAAAg]A.M.A.N- Αγορά Υπολογιστή - YouTube[/ame]

:hehe::hehe::hehe::hehe:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Πόνος στην μέση. Από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να πάθεις.

Σου εύχομαι αυτό να είναι το χειρότερο που θα πάθεις και να μη μάθεις ποτέ πως είναι ο κολικός νεφρού ή εντέρου....

Μαμώ τον πΟΤΕΝΕΤ μου μέσα!!!

4 ώρες χαμένες από τη ζωή μου εχθές και άλλη 1 σήμερα, επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Και μετά έχουν μερικοί το θράσος να μιλάνε για το "καλό" support τους!!! :shout:

Για να μην πω για το κ@λοsite τους που το κουμπί "Επιστροφή στην κεντρική" κάνει απλά history(-1) και σχεδόν ποτέ δε σε πάει εκεί που πρέπει!!!!

Πρέπει το κολλάν σε συνδυασμό με κοντές μπλούζες να γίνει πιο mainstream σαν ντύσιμο... :hang3:

τη γκαντεμια μου μεσα...

Αγορα απο (fulfilled by) Αmazon ..ειναι φυσιολογικο 3+ εβδομαδες αναμονη???

Aει συχτιρ ..για να γλιτωσω 20λιγα Ε απο το "αγαπητο" μας πλαισιο που με περασε και ανακριση για αυτα που θελω να αγορασω...

:hmm:

Kυρ ταχυδρομε ...δε μας τα λες καλα!!

Πρεπει να σε μνημονευω καθε φορα στο ΠΟΘ για να φερνεις.....το μαγικο χαρτακι???

Τεσπα...ολα καλα..επεσα 120 watt.

4 δισκοι ενα dvdrw το οποιο αξιωθηκα και το εβαλα 3-4 χρονια μετα την αγορα του στο κουτι...με ενα fanless psu idlearei περι τα 55 watt.Αν και περιμενα κομματακι λιγοτερα ..χαλαλι..καπου στα 60-65% πρεπει να ειναι το efficiency εκει περα..οποτε μαλλον πεφτω προς τα φυσιολογικα ~35watt.

:D

Default oλα...μεχρι και μαμα ψυκτρα εβαλα μετα απο απειρα χρονια...(celeron 333 εποχη..καπου στο 98 αν δεν απατωμαι).Αποτασσομαι και τα νερα μετα απο ....7-8 χρονια.

Υ.Γ

[MENTION=27]RootX[/MENTION] ..αμα θετε πλεον..

Ξερω...αργησα.

back to athens. από το αεροδρόμιο ως και την πεύκη, άδειοι οι δρόμοι. Παρά τα φώτα, πολύ μίζερη η εικόνα της πρωτεύουσας. Δε βλέπω την ώρα να ξαναφύγω.

Έχει μία σειρά στον ΑΝΤ1 και λέει σε κάποιο σημείο. Μιλάνε ένας άντρας και μία γυναίκα (όχι ζευγάρι).

Άντρας - Έχω να δω τη γυναίκα μου τόσα χρόνια. Τελευταία φορά την είχα δει στην τηλεόραση όταν είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ.

Γυναίκα - ΠΑΣΟΚ. Μη λες αυτή τη λέξη όταν είμαι φαγωμένη.

:hehe:

μόλις τελείωσε μια μ@@@@@τη μέρα ... :p

τι να πω

εκτός από το μάθημα

football

-(άκυρο)-

basket με μωράκια (κοπελίτσες για όσους δεν κατάλαβαν)

μπιλιάρδο

bowling

ξανά football (milan vs barca)

και μου έστειλαν κλειδί στο TERA :dance3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0gE1DbVpBKo&feature=related]Benassi Bros - Feel Alive - YouTube[/ame]

edit

και μάλλον ευθύνεται το φουτεράκι του LAB !!! ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ !

και μου έστειλαν κλειδί στο TERA :dance3:

GZ!!! Άμα το testάρεις και σου αρέσει και ψηθείς

να ασχοληθείς σε περιμένει θέση στο zomg guild.

:kiss:

Ηράκλειο Κρήτης, 25 μέτρα από τα λιοντάρια :nothing:

Και λεω... κατι μου θυμιζει :p

Ειχα μαθημα οταν πηρες τηλεφωνο, αυριο το απογευμα θα ειμαι ελευθερος, τα λεμε και skype.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.