Jump to content

DJD

Recommended Posts

Επειδή όμως ούτε στα πμ απαντάνε οι "mods" μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς πως σβήνεσαι από το φόρουμ αυτό;

Δεν υπάρχει γυρισμός από την Mordor.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Τα φοράει μία στη σχολή μου, δεν είναι μπαζόλικα;

429811_3399130420758_1344696997_3375335_427644215_n.jpg

Μωρέ είναι (λόγο της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σόλας), αλλά για πες πόσο ωραία είναι η τύπισσα? Δεν νομίζω να υπήρχε άλλος λόγος να κάτσεις να ψάξεις και να βρεις φωτό στο νετ για να την ποστάρεις εδώ. :dance3::dance3:

Επειδή όμως ούτε στα πμ απαντάνε οι "mods" μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς πως σβήνεσαι από το φόρουμ αυτό;

κανε overclock την cpu σου πανω απο 9 GHz και κανε θρεντ με τα benchmarks :p

Καλημέρα Lab!:)

(πριν λίγο είδα ένα πιτσιρίκι στο δρόμο να τρώει παγωτό...ήρθε το καλοκαίρι?)

Ναι, εγώ την περασμένη Κυριακή πήγα για μπάνιο στη θάλασσα και το ίδιο σκοπεύω και για αύριο.

Μωρέ είναι (λόγο της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σόλας), αλλά για πες πόσο ωραία είναι η τύπισσα? Δεν νομίζω να υπήρχε άλλος λόγος να κάτσεις να ψάξεις και να βρεις φωτό στο νετ για να την ποστάρεις εδώ. :dance3::dance3:

Χάλια είναι. Εναμοπείνων emo, από τα άσχημα, 1.40 ύψος.

Τα είδα στο wall μου στο fb και θυμήθηκα.

Καλημέρα!!!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΒΗΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ

ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΤΕ?!?!?

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΡΕΜΩ ΣΑ ΨΑΡΙ

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

17014960.jpg

τα έμβασμα από τη τράπεζα στο πεϊπαλ είναι ακόμη στο δρόμο (από τη παρασκευή), ελπίζω να μη τα φάει η τροϊκα (Πάγκαλος-Βενιζέλος-Καραμανλής)

Πρίν λίγο άνοιξα το dreamweaver να γράψω λίγο κείμενο για ένα άρθρο... η ώρα ήταν 2:59.

Γράφω μισή σελίδα, ξανακοιτάω το ρολόι και γράφει 4:09.

Πως περνάει τόσο γρήγορα η ώρα όταν γράφω κείμενο για άρθρο δεν μπορώ να καταλάβω.

Goodnight!

Νύχτα κι αυτή....πριν λίγο έφυγαν οι τελευταίοι....

...μου έκαναν παρτυ εκπληξη στο σπίτι μου για τα γενεθλιά μου που ήταν στις 21....

...πέφτω για ύπνο με χαμόγελο wide-as-trollface....:p

Καληνύχτα Labiτες...:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.