Jump to content

DJD

Recommended Posts

το ξέρω...για το που έχει βασιστεί η μελωδία του αυθεντικού δικού μας λέω.διαφωνείς? :p

δεν ξέρω. Θόρυβο ακούω εγώ :p

Αντίθετα, αυτός εδώ έχει κλέψει την ελληνική μουσική στα σίγουρα ;) (και τι κομμάτι :p)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1dPuBnnLbtQ]J-Zone - Candy Razors - YouTube[/ame]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θα γίνει της μπύρας σήμερα. Καιρό 'χα να βγω για μπύρες, συγκεκριμένα. :p

προτείνω να νηστέψουμε μέχρι και το βράδυ της ανάστασης. :(
Αντώνη μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος μέχρι το πάσχα. word :T:

Γιώργο ούτε λάδι μέχρι το Πάσχα!

Καλησπέρα! Έχουμε μήπως σαν φόρουμ εκπτωτικούς κωδικούς σε καταστήματα; Αν ναι, σας είναι εύκολο να μου πείτε σε ποια; Ευχαριστώ..

Πόσο οφ είναι ρε παιδιά αυτό που έγραψα; Πείτε ότι θέλετε δεν λέγεται το τόπικ; Γιατί πρέπει να πάρω κόκκινη κάρτα;

Πόσο οφ είναι ρε παιδιά αυτό που έγραψα; Πείτε ότι θέλετε δεν λέγεται το τόπικ; Γιατί πρέπει να πάρω κόκκινη κάρτα;

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.

Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ.

Ποιος μίλησε για αργοπορία; Τεσπα, τι να πω...

ατυπος κανονας : οχι ερωτησεις στο ποθ

23 Μαρτίου: παγκόσμια ημέρα Μετεωρολογίας

Σαν σήμερα:

1821: Οι έλληνες επαναστάτες καταλαμβάνουν την Καλαμάτα και τη Βοστίτσα (σημερινό Αίγιο)

Στην Αγία Λαύρα, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Λόντος και ο Ζαΐμης υψώνουν το λάβαρο της επανάστασης.

1839: Καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ. Λέγεται ότι προέρχεται από την ελληνική φράση «Όλα Καλά» που έγραφαν οι πρόγονοι μετανάστες, που δούλευαν στο λιμάνι, πάνω στα κιβώτια με το εμπόρευμα. Πάντως, η εφημερίδα της εποχής Boston Morning Post γράφει ότι ο όρος προέρχεται από το ανορθόγραφο «Oll Korrect» (αντί για το σωστό All Correct). Μάλλον έχει δίκιο, αφού το 1839 δεν ήταν η εποχή της μετανάστευσης στο νέο κόσμο για τους Έλληνες.

1857: Η Ελίσα Ότις δημιουργεί τον πρώτο ανελκυστήρα, που μπαίνει σε λειτουργία στη Νέα Υόρκη.

1903: Οι αδελφοί Ράιτ παρουσιάζουν το δημιούργημα τους, που έμελλε να κατακτήσει τους αιθέρες και να εκμηδενίσει τις αποστάσεις, το αεροπλάνο.

1904: Ιδρύεται το Χημικόν Εργαστήριον του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε Γενικό Χημείο του Κράτους.

1919: Ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει το φασιστικό πολιτικό του κίνημα στο Μιλάνο της Ιταλίας.

1992: Σημειώνεται ο 6.000.000ός πόντος στο NBA.

1992: Το φιάσκο της Λουίζης Ριανκούρ. Η Ελληνική Αστυνομία «ακουμπά» τη 17 Νοέμβρη, αλλά τελικά τη χάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.