Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αγαπούλες γύρισα.

Μαζευτείτε για να μην σας ονοματίσω Λλαμπόπιτες και σας κάνω κομματάκια :D

Αγαπούλες γύρισα.

Μαζευτείτε για να μην σας ονοματίσω Λλαμπόπιτες και σας κάνω κομματάκια :D

Κύριε, κύριε...εγώ ήμουν καλό παιδί όσο λείπατε!:)

Μετάφραση πληζ

Ο τυπος απλα κανει οπιο απο κινεζικη παπαρουνα και στο δινει σε ψευτικο κουτακι win7 ή 8

αυτο το διαλεγεις εσυ δηλαδη και στο στελνει ωστε να μην υπαρχει αναγκη διακινητη.

Προφανως εχει ατομο στο ελτα οποτε τα βγαζει ευκολα απο τους ελεγχους.

Μπορώ να ετοιμάσω thread ban από τώρα:p

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να φτιάξω ένα thread με τίτλο: ''Καλημέρα Lab!'' (για να μην σου χαλάω το ΠΟΘ:p)

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να φτιάξω ένα thread με τίτλο: ''Καλημέρα Lab!'' (για να μην σου χαλάω το ΠΟΘ:p)

Να μην το κάνεις. Είναι πιο εύκολο να το κλείσει και να το ρίξει στη μαύρη τρύπα, απ' ότι το ΠΟΘ. :p

split->move->win

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι πως θέλουμε τον Λάμπη και κατά πόσο μπορούμε να διαχωρίσουμε την ανάλαφρη παρεΐστικη ατμόσφαιρα από το οφθαλμόλουτρο.

Σ' αυτό έχεις δίκιο...πάντως τώρα θα με χάσεις από τα πρωινά αφού τα κακάρωσε το netbook μου.

Θα σου λείψω, θα δεις...:p

Σ' αυτό έχεις δίκιο...πάντως τώρα θα με χάσεις από τα πρωινά αφού τα κακάρωσε το netbook μου.

Θα σου λείψω, θα δεις...:p

κλάψ:p

cute-dog-licking-cat.jpg

τα κουρκουμπινια φτασανε στο προορισμο τους τελικα αστρο?? η καναν φτερα στον δρομο? :p

οσοι δεν το εχουν δει, αξιζει...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kh29_SERH0Y]The Art of FLIGHT - snowboarding film trailer w/Travis Rice - YouTube[/ame]

σε κοβεται το αιμα, απο τις κλισεις...

Και καλημερες! αρχισε το χιονονερο εδω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.