Jump to content

DJD

Recommended Posts

"Συζήτηση" με φίλο επιστήμων (μαθηματικός) στο twitter:

-Βίδου χτες, [MENTION=14513]ska[/MENTION]i.gr . Φόβος και τρόμος για την ηλιακή καταιγίδα. Και "ως γνωστόν το τέλος του κόσμου" κλπ. Ντροπή.

-Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ είχα τρελλό lag και rubber banding εχθές...

-εεεε, το "τέλος του κόσμου" από το "έχω lag" απέχουν κάμποσο :p

-Καθόλου άμα παίζεις Battlefield 3, σε Metro/Bazaar με 64 άτομα! :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Να σου πω την αλήθεια τώρα χωρίς να θέλω ''να γλείψω'':

Από μία μεριά τον καταλαβαίνω τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]...πολλές φορές το έχω παραξηλώσει το πράγμα.

Έχει δίκιο που φωνάζει όπως και για τις κάρτες που έχω φάει.

Σίγουρα δεν έχει διάθεση να τις ρίχνει και ούτε ''πακετάκι-προειδοποίηση'' έχω φάει...δεν είναι τέτοιος τύπος.

~Mισό να φέρω τα χαρτομάντιλα!! :D :D :p

~Mισό να φέρω τα χαρτομάντιλα!! :D :D :p

Εγώ πάντως σοβαρά μιλάω τώρα.:)

Το έχω πάρει απόφαση ότι θα βάζω video και θα τσιμπάω και καμιά κάρτα...με θέλει ο λαός μου, τι να κάνω?:p

Εχω σκυλοβαρεθει βιντεο κλιπ σκουπιδια εντελως με γλιτσοκαγκουρες και ξεκ@λα.

Για σένα την Κυριακή θα βάλω Εκκλησία.:p

Καλησπερα σε ολους!!! Εαν θελετε μπορειτε να μπειτε εδω στον σταθμο μου Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! απο Παρασκευη-Κυριακη και ωρες 14:30-16:30 στα DECS παιζω εγω! Dj Vasmeister. Σας περιμενω ολους!!!! Λογικα ελπιζω να επιτρεπεται να ποσταρω κατι τετοιο... Αν οχι παρακαλω να στειλετε αμεση απαντηση για διαγραφη του ποστ!

[MENTION=23130]vasmeister[/MENTION] σιγα μη σου στειλουμε και επιστολη.

Εκτελεση στα 5μ χωρις τελευταια επιθυμια... :hehe:

[MENTION=9387]victor[/MENTION] Aντί να ποστάρεις απλώς εικόνες από το The Wire δε κάθεσαι να το δεις κι όλας; :p

[MENTION=9387]victor[/MENTION] Aντί να ποστάρεις απλώς εικόνες από το The Wire δε κάθεσαι να το δεις κι όλας; :p

disagree-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-181.gif

[MENTION=23130]vasmeister[/MENTION] σιγα μη σου στειλουμε και επιστολη.

Εκτελεση στα 5μ χωρις τελευταια επιθυμια... :hehe:

LOL!!!! Γιατι φιλε μου εκτελεση??? Επειδη κανω εκπομπη στο Radio???? :p

μολις διάβασα μια ανακοίνωση περι σουφρωτεν καλό είναι να προσέχουμε

SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΝΙΚΑΙΑΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!!

ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND , ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "DOOR TO DOOR" THΣ WIND .

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ !!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ !!!!!

sorry για το double post αλλά δεν ήξερα ότι o fragma είναι manager :p

nsfw

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=95S7UwqvmLo&feature=artist]Lesbian Sex Clip ( Fragma - Oops Sorry DJs From Mars ) - YouTube[/ame]

θα έβαζα και το αρχικό ορίτζιναλ NSFW αλλά θα πέσει ban. οπότε αρκεστείτε σε αυτό :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KHfxPdzDAW4]Fragma - Toca's Miracle 2008 [super-High Quality] - YouTube[/ame]

-Γειά

-Γειά

-Ωραίος είσαι

-Και συ

-Thanks που μένεις

-Εκεί

-Α δίπλα ακριβώς εγώ

-Ωραία, πάμε για καφέ;

-Ναι

-μπλα ..... μπλα μπλα μπλα

-Βλέπω τσόντες καμιά φορά, δες αυτήν

-Ωραία

-Δες και εμένα (sent pics - τί pics ΜΑΝΑΜ' !!!)

-Αύριο στις 6;

-Ναι

-Bye

-Bye

tumblr_lz9mh7GSbV1qe01sr.jpg

Γνωστή συμφοιτητή, από το Θεολογικό. Ανταλλάξαμε msn χθες στο γυμναστήριο.

Έφτιαξε η βδομάδα f@ck yeah. f@ck γενικά, f@ck οπτιμιστικά! :dance3:

Υ.Γ: Με είχε προϊδεάσει γι αυτήν, αλλά μέσα σε 30 λεπτά, δεν το περίμενα. Και ερωτώ δεν έχουν κανένα παντελώς πρόβλημα να στέλνουν naked pics σε φίλους φίλων; Θα μου πείτε θα χουν περάσει καλά και οι φίλοι χαχαχα

Όπως έλεγα πριν από κάθε 5ήμερη όσο ήμουν καθηγητής σε ΟΑΕΔ:

"Η γκόμενα που θα σας κάτσει για οτιδήποτε περιλαμβάνει το πέος σας και ανταλλαγή σωματικών υγρών λίγες ώρες αφού σας γνώρισε, δεν το κάνει γιατί είστε οι σούπερ γκόμενοι, αλλά γιατί γουστάρει γενικώς να το κάνει. Καλό είναι λοιπόν, να χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε περίσταση πάντα προφυλακτικό, ακόμα και στις "στοματικές" περιπτύξεις γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι χρώμα θα έχει αύριο το εργαλείο σας"

Κατά τα άλλα, καλά να περάσεις και βάρα και για εμάς τους παντρεμένους.:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

sorry για το double post αλλά δεν ήξερα ότι o fragma είναι manager :p

nsfw

θα έβαζα και το αρχικό ορίτζιναλ NSFW αλλά θα πέσει ban. οπότε αρκεστείτε σε αυτό :p

Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.