Jump to content

DJD

Recommended Posts

πάντα πίστευα ότι στο Fab5 έχουν μπερδέψει το b με το g συν το n για να φτάσει τα 300Mbps και να φυσάει
fixed :clap::p

Οι 5 ανεμιστήρες

GFB1212VHW.jpg

Έγινε επεξεργασία από Pokemon640

ψήνεις μια γκόμενα που γουστάρει, 1μήνα για να βγείτε ένα ρημάδι καφέ.τα κλασσικά το παίζει δύσκολη αλλά το παρατραβάει....αφού σου το χει ακυρώσει 3 φορές με δικαιολογίες του κ@λου της λες στείλε μου όταν μπορέσεις και ρίχνεις το παρασύνθημα....αντ αυτού σου πιάνει τη παρλα στο fb ανά 1-2 μέρες και σου μιλάει για άσχετα.

της ξαναλές για εκείνο το καφέ και σου λέει θα δούμε. της λες ρε μαναρα μου το ψηνουμε 1μηνα για καφέ....που να σου έκανα και πρόταση γάμου. την βγάζεις από fb friend και 2μέρες μετά σου γράφει.....

''δε μας μιλάς πια ε?''

:wall:

ψήνεις μια γκόμενα που γουστάρει, 1μήνα για να βγείτε ένα ρημάδι καφέ.τα κλασσικά το παίζει δύσκολη αλλά το παρατραβάει....αφού σου το χει ακυρώσει 3 φορές με δικαιολογίες του κ@λου της λες στείλε μου όταν μπορέσεις και ρίχνεις το παρασύνθημα....αντ αυτού σου πιάνει τη παρλα στο fb ανά 1-2 μέρες και σου μιλάει για άσχετα.

της ξαναλές για εκείνο το καφέ και σου λέει θα δούμε. της λες ρε μαναρα μου το ψηνουμε 1μηνα για καφέ....που να σου έκανα και πρόταση γάμου. την βγάζεις από fb friend και 2μέρες μετά σου γράφει.....

''δε μας μιλάς πια ε?''

Την έβγαλες και από το FB, ωραίος ! Her friendzoning efforts are futile :p Δεν σε ξέρω για να σε πειράξω οπότε θα περιμένω κάποιον άλλο να σου πει ότι τελικά το δώρο που έκανες του Βαλεντίνου δεν άρεσε αρκετά και για αυτό ψήνεις άλλη :p:P

''δε μας μιλάς πια ε?''

Μ*υνί παρακαλετό...

αυτό έλειπε....αφού η αναλογία πάντα υπέρ μας είναι ;)

να το βάλω από τώρα που γιορτάζουν κιόλας?

να το αφιερώσουμε και στην [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] ως ρίαλ τζι-έντλιε-μεν που είμαστε :p

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από greekfragma

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.