Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι; :hang3:

To lab έχει 21.414 μέλη (λιγότεροι active), το πανεπιστήμιο έχει 50κ φοιτητές, δεν είναι λογικό να έχουμε 2-3 pokemon640 και εμείς? :hehe:

αν βγάλει κάποιος το μαθηματικό αλγόριθμο των pokemon και μου φτιάξει 3D rpg κατηγορίας wow (με απόλυτη ακρίβεια) έχει το distribution σε DVD-blu ray από εμένα στα καταστήματα συν επίσημη κυκλοφορία, άδειες από την ΑΕΠΙ κλπ deal? μπαα, ψαρώνετε να το κάνετε :p

Το να τερματίσεις το παιχνίδι δε λέει τίποτα (NPCs είναι), όπως και στο wow να φτάσεις 80-85lvl

το μετά είναι το ωραίο : EV training, IVs, competitive, PvP κλπ, όπως στο wow με ρουχισμό, mounts, DPS και ότι σχετικό.

και τα 2 παιχνίδια θέλουν απίστευτο λιώσιμο για να φτάσεις έστω στη μέση (για την κορυφή ούτε λόγος!).

αν βγάλει κάποιος το μαθηματικό αλγόριθμο των pokemon και μου φτιάξει 3D rpg κατηγορίας wow (με απόλυτη ακρίβεια) έχει το distribution σε DVD-blu ray από εμένα στα καταστήματα συν επίσημη κυκλοφορία, άδειες από την ΑΕΠΙ κλπ deal? μπαα, ψαρώνετε να το κάνετε :p

Το να τερματίσεις το παιχνίδι δε λέει τίποτα (NPCs είναι), όπως και στο wow να φτάσεις 80-85lvl

το μετά είναι το ωραίο : EV training, IVs, competitive, PvP κλπ, όπως στο wow με ρουχισμό, mounts, DPS και ότι σχετικό.

και τα 2 παιχνίδια θέλουν απίστευτο λιώσιμο για να φτάσεις έστω στη μέση (για την κορυφή ούτε λόγος!).

ρε φίλε, σόρυ κιόλας, αλλά από καιρό με τρώει να σε ρωτήσω. είσαι όντως 21 ετών που γράφεις στο προφίλ σου ; :p

Ρε γιατί έχετε λυσσάξει όλοι με την πάρτη του; Ο καθένας όπως του αρέσει την βρίσκει. Μπορεί να την αρμέγει κάθε βράδυ με την πριγκίπισσα ζέλντα ενώ εσύ με nikon φακούς. Περί ορέξεως κολοκυθοκορφάδες

Η μεση του wow ειναι πλεον πανευκολη... το ποκεμον δεν προκαλει ενδιαφερον μετα την 3 γυμνασιου στο 99,9% των ανθρωπων

Δεν ισχυει… δευτερα λυκειου ημασταν ολα τα αγορια και ειχαμε gameboy με ποκεμον μεσα στην ταξη. Τρελο καψιμο!!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Δεν ισχυει… δευτερα λυκειου ημασταν ολα τα αγορια και ειχαμε gameboy με ποκεμον μεσα στην ταξη. Τρελο καψιμο!!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

διαχρονικό κάψιμο μέχρι και emulator για το psp είχα βρει για pokemon :p

(μην με ρωτήσετε έχουν τριπλοφορμαριστοί οι δίσκοι)

αν τυχόν θα μπω εκλογές, θα φέρω το P (οπότε όσοι έχουν καταθέσεις over 9.999.999 θα τα παίρνει η κυβέρνηση). Το χρήμα θα είναι σε κάρτες και η ταυτότητα με chipset στο κούτελο.(voltage 0.0023V)

Στο υπουργείο οικονομικών θα είχα Γιάννη Βαρουφάκη η τον Καζάκη

Υπουργείο υγείας Τζούλια (ε πως θα παίρνω ψήφους και από εκεί)

και θα είχα απολύσει όλους τους δικαστικούς για να βάλω καινούριους (γιατί και εκεί επίσης η φθορά είναι προς το άπειρο).

αμήν και πΟΤΕ

To moto του thelab το έχεις πάρει γραμμή;:p

Yeah:

PC Games ( FPS, MMO, RPG, Action, Puzzle && NOT {pokemon/barbie/cindy/dragonball/babystuff ) + Overclocking + Women + Eating + Partying + Movies

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.