Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Άτσα και η διαφήμιση της "Μακεδονίας σκέτο" στο Euronews. Άντε αύριο και στην ΕΡΤ. Χαμπάρι δεν θα πάρουν οι δικοί μας.

Χαμπάρι δεν θα πάρουν οι δικοί μας.

Αν "δικοί μας" είναι οι πολιτικοί, μια χαρά ξέρουν τι γίνεται, δες τους χάρτες στα σχολικά βιβλία.

Αν "δικοί μας" είναι οι πολίτες, έχουν πολύ πιό σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν και δε γίνονται τυχαία τέτοιες κινήσεις τώρα από αυτούς.

(ας πούμε κάτι ποιο ευχάριστο)

παω σήμερα στο ταξιδιωτικό γραφείο

Υ=Υπάλληλος Ε=Εγώ

Υ : καλημέρα, τι θα θέλατε;

Ε : να κλείσω κάτι εισιτήρια

Υ : 2 λεπτά λίγο

[..]

Υ : Σας ακούω

Ε : λοιπόν, θέλω να παω στη Hawaii, ξενοδοχείο hilton στο Walkaola

Y : μάλιστα, πρέπει όμως να περιμένετε τον μαϊο γιατί τώρα δεν έχουμε όλες τις τιμές, πόσα άτομα θα πάνε;

Ε : 2, εγώ ο ___ ____ και ο ___ ___.

Ε : γίνεται να ψάξετε έστω τα αεροπορικά; θέλω να ξέρω

Υ : περιμένετε λίγο

[5' μετά]

Υ : δεν βρίσκω αυτό που ζητάτε

Ε : 2' να δω στο κινητό, κάτι δεν έγινε σωστά

[..]

Ε : ναι, γράφεται : hilton waikoloa village

Υ : ok, το βρήκα, ποιες ημερομηνιες θέλετε;

Ε : 7 με 15 αυγούστου

[..]

Υ : προς το παρόν μόνο τα αεροπορικά μπορούμε να ξέρουμε, είναι 1.880Ευρώ μαζί με φόρους στο κάθε άτομο. Συν το ξενοδοχείο.

Ε : χμ, μάλιστα, γίνεται με δώσεις να τα πληρώσω;

Υ : εξαρτάται, πόσα θα δίνετε το μήνα; πρέπει όμως να δώσετε 50% για τα εισιτήρια.

E : 800 Ευρώ

Υ : και τι θα τρώτε;

η υπάλληλος :

gallery_9594_387_6790.png

εγώ :

516-poker-face.jpg

...Υ : προς το παρόν μόνο τα αεροπορικά μπορούμε να ξέρουμε...

Δεν ξέρω, αν όντως το ψάχνεις, ή κάνεις πλάκα.

Αν ψάχνεις όμως, το ξενοδοχείο αυτό δεν έχει δώσει ακόμα ταρίφες για τη νέα σαιζόν. Αντίστοιχα ξενοδοχεία όμως, παίζουν στα 150-250€ τη βραδυά.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] no, this is not a joke, το ψάχνω.

Ναι το ξέρω, παίζει κάπου 150-250. Απλά πρέπει να επαληθεύσω αν θα γίνει το event στο Hilton η αλλού. Αν είναι αλλού βάλε έξοδα μετακίνησης (η αν βρεθώ σε λάθος hotel). Αλλά για να λες ότι δεν έχουν βγάλει ταρίφες μπορεί και η επιτροπή να μην έχει αποφασίσει που θα γίνει το Pokemon TCGi:hang3:

Όπου και να βρεθώ πάντως είναι απίστευτο μέρος :T:

Ναι το ξέρω, παίζει κάπου 150-250. Απλά πρέπει να επαληθεύσω αν θα γίνει το event στο Hilton η αλλού. Αν είναι αλλού βάλε έξοδα μετακίνησης (η αν βρεθώ σε λάθος hotel). Αλλά για να λες ότι δεν έχουν βγάλει ταρίφες μπορεί και η επιτροπή να μην έχει αποφασίσει που θα γίνει το Pokemon TCGi

Αν έχει SP (special event) συνήθως συμβαίνουν δύο πράγματα:

1. Οι τιμές είναι 20-35% απάνω

2. Οι κρατήσεις γίνονται μήνες πριν χωρίς πολιτική ακύρωσης. Αυτό σημαίνει ότι το κλείνεις, με άμεση χρέωση και δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής.

FFS είπαμε αλλά κάποιοι το έχουνε παραξηλώσει :D

Άσχετο, άκουσε κανείς σας σήμερα ότι σε έλεγχο του υπουργείου βρέθηκαν λέει ακατάλληλα γαλακτοκομικά προϊόντα από 2 γνωστές εταιρίες ?

Και η εργασία μετά από μεγάλο ξενύχτι (4:45 τελείωσα) είναι έτοιμη, σκέτη κούκλα - δεμένη. :T:

Καλημέρα! Πάω για δεύτερο καφέ... να διαβάσω και τίποτα.

Και η εργασία μετά από μεγάλο ξενύχτι (4:45 τελείωσα) είναι έτοιμη, σκέτη κούκλα - δεμένη. :T:

Καλημέρα! Πάω για δεύτερο καφέ... να διαβάσω και τίποτα.

τελευταία μέρα την έκανες ?

Την Δευτέρα είναι να παραδοθεί, αλλά ήθελα να είναι έτοιμη από σήμερα για να μην έχω τρεχάματα τελευταία στιγμή. ;)

Το ξενύχτι το έκανα, γιατί ήθελα να ξεμπερδεύω από χθες μια και καλή, ώστε να διαβάσω μέχρι τη Δευτέρα. :)

Βασικα τα ποκεμον ( τα παιχνιδια τουλαχιστον, ειναι κορυφή απο θεμα μαθηματικών και τετοια, το γελάτε αλλα ειναι επιστήμη :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.