Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

Wrong thread :p

BTW το ρολόι του Λάμπη πάει 10' πίσω. Δε το συνήθιζε νομίζω...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
senor deninho οπως παρακαλειστε τετοιες ενημερωσεις να της γραφετε στο καταλληλο θεμα που μπορουν να αποφευχθει η αναγνωση τους η καλυτερα η μη δημοσιευση τους.

μας εκανες τετοια ποστια?? :p

jelly me :p

%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%202.jpg

trksJ.gif

κρεατα εφαγα σημερα... ι αμ οκ... αλλα κατι γλυκο... μμμ δεν θα ελεγα οχι..

η δημοσίευση έγινε εδώ, διότι το κύριο θέμα είναι ότι είμαι άρρωστος και δεν μπορώ να πάω για τρέξιμο. Τα άλλα ήταν απλώς συμπληρωματικά στοιχεία :p

Δεν ξερω αν διαβασατε το ποστ μου προιγουμενως αλλα ακολουθει OMFG post n2.

1) ειμασταν με τα φιλαρακια σε ενα βρομικο και απολαμβαναμε τα μπεργκερς και ενα παλικαρι πηγε να βγει απο το καταστημα και εσκασε με τη μουρη βουρ πανω στη τζαμενια πορτα :0 ειχαμε λιωσει στα γελεια παλι καλα δεν χτυπησε

2) καναμε μια "αποτομη " στροφη βαρης - κορωπιου και μας εφυγε το λαστιχο απο την ζαντα! Ομιτζι

3) περιμεναμε να ερθει η βοηθεια και καποια στιγμη δυο αυτοκινητα τρακαραν γιατι ο ενας περασε με κοκκινο..εκει που στριβεις για το αεροδρομιο

τετοια να διαβασει ο πατερας μου να μην με αφησει να παω ελευσινα... χαχααχχα :p

2) καναμε μια "αποτομη " στροφη βαρης - κορωπιου και μας εφυγε το λαστιχο απο την ζαντα! Ομιτζι

pic or didn't happen:p

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Σβήσε με απ'το facebook βρε γκαντεμόσαυρα!! :p

Γι αυτό έχω δέκατα σήμερα;

1) ειμασταν με τα φιλαρακια σε ενα βρομικο και απολαμβαναμε τα μπεργκερς και ενα παλικαρι πηγε να βγει απο το καταστημα και εσκασε με τη μουρη βουρ πανω στη τζαμενια πορτα :0 ειχαμε λιωσει στα γελεια παλι καλα δεν χτυπησε

3) περιμεναμε να ερθει η βοηθεια και καποια στιγμη δυο αυτοκινητα τρακαραν γιατι ο ενας περασε με κοκκινο..εκει που στριβεις για το αεροδρομιο

Τι ώρα γίνανε όλα αυτά ? Για να ξέρω αν φταίς εσύ και για την mobo μου που βγήκε νεκρή από την ντουλάπα.

Και πολύ Μητσοτάκης ε;:p

χαχα μολις εμαθα οτι χτες ενας φιλος μου εριξε ενα μικρο μηχανακι παρκαρισμενο με το αυτοκινητο! δεν γινεται αυτο!!!! OMFG!:wall:

παλι καλα που δεν εχω και το μητσ0τ@κη τιποτα στο σοι :hang3::p

[MENTION=9359]performer[/MENTION] voila!

post-6199-1416075580,4566_thumb.jpg

ετσι για να μου φυγει η περιεργεια...τι πιεση εχουν τα αλλα ελαστικα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.