Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δύσκολα τα εργασιακά αυτή την εποχή. Είμαι σε δίλλημα για το επαγγελματικό μου μέλλον. Θα δούμε από βδομάδα αν θα ρισκάρω για καλύτερη καριέρα ή αν θα μείνω στην παρούσα φάση με δύσκολη δουλειά και απληρωσιά. Μακάρι να λάβω τη σωστή απόφαση.

πολύς κόσμος είναι στην ίδια ή και σε χειρότερη κατάσταση.

ακούω συνεχώς για ανθρώπους που θέλουν να φύγουν

για οπουδήποτε χωρίς να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά,απλά θέλουν να φύγουν

χειρότερη περίπτωση οι μεγάλες ηλικίες που δεν έχουν μάθει τίποτα καλά

όταν στην αγορά η εξειδίκευση είναι πλέον απαραίτητο εφόδιο

προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για το αύριο και σκέφτομαι μια κινεζική παροιμία

που λέει ότι "δεν μπορεί να βρέχει κάθε μέρα"

καλή τύχη σε ότι κάνεις

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

450ευρώ από τα παράθυρο...

Είχαμε κλείσει να έρθουμε πάσχα ελλάδα αλλά η αεροπορική (Malev) αποφάσισε να χρεωκοπήσει. Παίρνω τηλέφωνο, το σηκώνουν μετά από 45 λεπτά... "I am sorry, you lost your money, there is nothing I can do."

:nothing:

Έκανα dispute το transaction στην τράπεζα αλλά για το αν θα πάρουμε χρήματα πίσω θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 μήνες.. Πήρα και τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] στο λαιμό μου :nothing:

Αν μπορέσεις και τα τραβήξεις έχει καλώς. Αλλιώς αν μπείς στη σειρά των πιστωτών και περιμένεις αν θα μείνει τίποτα από την εκκαθάριση της εταιρίας, ζήσε Μάη μου.

450ευρώ από τα παράθυρο...

Είχαμε κλείσει να έρθουμε πάσχα ελλάδα αλλά η αεροπορική (Malev) αποφάσισε να χρεωκοπήσει. Παίρνω τηλέφωνο, το σηκώνουν μετά από 45 λεπτά... "I am sorry, you lost your money, there is nothing I can do."

:nothing:

Έκανα dispute το transaction στην τράπεζα αλλά για το αν θα πάρουμε χρήματα πίσω θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 μήνες.. Πήρα και τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] στο λαιμό μου :nothing:

ξεκολλα ρε που με πηρες στο λαιμο σου.

λες και το κανες επιτηδες..

το αστειο ειναι οτι χθες μου ρθε μαιλ με την αποδειξη πληρωμης για να σου ερθω και σημερα το πρωι βγηκε ανακοινωση οτι πτωχευσε..

μητσοτακης ειμαι ;:p

Υ.Γ αντε να δω και εγω αν θα τα παρω πισω τα λεφτα..

Να απαγορευτούν οι κουραδοκόφτες, τα κολάν και οι άσπρες φόρμες από τα γυμναστήρια! #not

Να απαγορευτούν οι κουραδοκόφτες, τα κολάν και οι άσπρες φόρμες από τα γυμναστήρια! #not

εκεί σε πείραξαν , ότι τα φοράνε και σε δημόσιους χώρους ?

Ακριβώς επειδή κυκλοφορούν παντού έτσι πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που να μπορείς να ξεφύγεις και να κάνεις την δουλειά που πρέπει να κάνεις...

Σε οποιοδήποτε άλλο χώρο

New-Meme-No-Problemo_6933836ce5d8312c668a6fba04199d37.jpg

izovfb.gif

αμέσως εσεί ...

μιλάμε για μελλοντικό μηχανικό οπότε καταλαβαίνεται σε τι τμήμα είμαι οπότε όταν πάω στο τεί και μέχρι να μπω στην αίθουσα έχω δει 1,2,3..9.....16.......25 (κούκλες και με κολάν το πολύ μέχρι 4) και το αίμα αντί να είναι στο πάνω κεφάλι είναι αλλού οπότε τι μάθημα κάνω ........ :p

τι λε ρε φίλε; 340€ τα 4 τόνερ για τον 6130; Και δεν παίρνω καινούριο έγχρωμο laser, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης που δεν έχει ο 6130, να μου μείνουν και ψιλά για σουβλάκια;

Αν ειναι ετσι σε συμφερει :p

Βλεπω στο facebook πολλοί εχουν δει το google street view car, ανυπομονώ να δω τα χαλια του κέντρου απο τη καρεκλα μου :D (αμα το πετυχω μπροστα μου θα τρολλαρω :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.