Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
stickouzo
glueouzo
uhuouzo
logoouzo

Τολμήστε να ρωτήσετε κάτι καμιά φορά και θα σας πω εγώ...:p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] διαμαρτύρομαι...με πειράζουν!

threading tool / hand tap / threading tap ή καπως ετσι.

Ευχαριστώ.:T:

Ούζο δοκίμασες;:p

Ευχαριστώ.:T:

το sidekick το εννοούσα

έχει κανείς ιδέα αν οι φωτογραφίες διαβατηρίου χρειάζονται παραπάνω χρόνο από το φυσιολογικό για να βγουν;

έχει κανείς ιδέα αν οι φωτογραφίες διαβατηρίου χρειάζονται παραπάνω χρόνο από το φυσιολογικό για να βγουν;

Όχι, αλλά πρέπει να είσαι σαφής ότι είναι για διαβατήριο, γιατί έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Βέβαια, άλλοι της τηρούν και άλλοι όχι. Τώρα αν θα συναντήσεις πρόβλημα σε κάποιο έλεγχο, πάρε τηλέφωνο το φωτογράφο και πες του να έρθει να σε ξεμπλέξει

Και οταν τις παραλαβεις μη τις ακουμπησεις με τα χερια για να μη κανεις δαχτυλιες ;)

Σήμερα μου λέει ένας γείτονας,

Γείτονας: Πάω να πάρω δώρο στην γκόμενα για του Αγίου Βαλεντίνου

Περικλής: Ωραία που θα πας? Σε κάνα Victoria Secret?

Γ: Mπα δεν προλαβαίνω, θα παω στο wallmart (μεγάλο supermarket)

:hehe: :hehe:

Και 'συ στο κόλπο?:)

Στο επόμενο update του project σου βάλε διπλάσιες φωτό από 'τι συνήθως, με την μεγαλύτερη ανάλυση που μπορείς, χωρίς συμπίεση, στο imageshack... Να δεις αν θα του αρέσει.. :p

εκανα αιτηση για μεταφορα απο οτε σε χολ.

και μολις τωρα μου εκανα αναπ. στο σταθερο το 13888.

μαλλον θα θελουν να τους παρω εγω. :p

Δύσκολα τα εργασιακά αυτή την εποχή. Είμαι σε δίλλημα για το επαγγελματικό μου μέλλον. Θα δούμε από βδομάδα αν θα ρισκάρω για καλύτερη καριέρα ή αν θα μείνω στην παρούσα φάση με δύσκολη δουλειά και απληρωσιά. Μακάρι να λάβω τη σωστή απόφαση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.