Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Πουυ σαι ρεεεεε χΎΤΡΑΑΑ!! Χικ, χικ,.............:hang3:

Έκανα Περιστέρι - Πετρούπολη και μετά Πετρούπολη - Σεπόλια ποδαράτος με 2 λίτρα στην κοιλιάααα!! :clap:

Έκανα Περιστέρι - Πετρούπολη και μετά Πετρούπολη - Σεπόλια ποδαράτος με 2 λίτρα στην κοιλιάααα!! :clap:

Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια.:p

Παιδιά σας δουλεύει αυτή την στιγμή το WLM ( Windows Live Messenger ) ?

Εμένα μπαίνει, αλλά δείχνει ότι όλες οι επαφές μου είναι offline.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ?

Παιδιά σας δουλεύει αυτή την στιγμή το WLM ( Windows Live Messenger ) ?

Εμένα μπαίνει, αλλά δείχνει ότι όλες οι επαφές μου είναι offline.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ?

Έμένα λειτουργεί μια χαρά...

Untitled-1.jpg?1288903617

Τι καλα σημερα, χωρις παρελαση, νιωθω πολυ ωραια βλεποντας τα τουρκικα σηριαλ να χαιρουν τηλεθεασης και τους λαθρο να αρμενιζουν....

Εγω παντως σε 2 σπιτια που ειχα 4net για πολλα χρονια εμεινα υπερευχαριστημένος.Ειμαι απο τους λιγους προφανως.

Δεν φταιει η forthnet.

ΕΣΕΙΣ φταιτε που ειστε ΑΚΟΜΑ πελατες της.

εσύ φταις με μάτιασες :p

edit τις τρεις τελευταίες μέρες κάτι φτιάχνουν

Βγήκε το BF3 και άδειασαν οι διάδρομοι του λάμπη - έμεινα εγώ, που θα μου το φέρει το plesio.bg στις 4 του μηνός, να περιφέρομαι σαν την άδικη κατάρα... :hehe:

1 κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μισό κιλό μπισκότα, 2 ατομικές τυρόπιτες, 2 κομμάτια carrot cake. Άντε να περάσει το κρύωμα να ξαναρχίσω τρέξιμο, γιατί αν συνεχίσω έτσι θα γίνω σαν το βόδι...

ΥΓ Για μεσημέρι όμως έφαγα σαλάτα :p

senor deninho οπως παρακαλειστε τετοιες ενημερωσεις να της γραφετε στο καταλληλο θεμα που μπορει να αποφευχθει η αναγνωση τους η καλυτερα η μη δημοσιευση τους.

μας εκανες τετοια ποστια?? :p

jelly me :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.