Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Βλέπω Gordon Ramsay, boiling point κτλ, στα πρώτα του εστιατόρια που προσπαθεί να πάρει το 3ο αστέρι Michelin.

Και πέφτω μετά σε κάτι botrini κτλ σε κάτι Ελληνικά εστιατόρια κωλοχανεία, για τα οποία πρέπει να θεσπιστεί ειδικό Fulda guide, στο οποίο θα παίρνουν 1 αστέρι Fulda, 2 αστέρια κ.ο.κ. και τα καλύτερα εστιατόρια μετά το 3ο αστέρι Fulda θα βραβεύονται με το Χρυσό Βροχολάστιχο 195/60/15 (ή και βρακολάστιχo).

You have been approved the sum of $1,500,000USD by UN/WESTERN UNION. You will need to Contact Mrs.Franca Lee @ +601 648 72136 for more information on this program with your Names,Address and Phone Number to ( wumtpaycenter1@aim.com )for payment inquiry.

Seems legit.

άσε τους Maya και διαβάστε κανένα Λιακόπουλο να δείτε τι γίνετε :p .

είπαμε ο ήλιος είναι ένα τεράστιο κύκλωμα το οποίο αποτελείτε από bozounia (μολις τα ονόμασα) είναι 1000000000000,74821568904879 ταχύτερα από τα ηλεκτρόνια τα οποία λόγο της τεράστιας ενεργείας που έχουν είναι κολλημένα μαζί .

τέλος ο ήλιος είναι ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πανηγύρι από ρεύμα :p

μόλις κατάφερε ο πατέρας μου να εξαφανίσει το παραθυράκι που αναδύεται όταν πατάμε δεξί κλικ ...:fist: :wall:

(για τους βιαστικούς)

ακόμα δεν το έχω κοιτάξει από κοντά

:p

Πατα select start - pokemon - pidgey - fly μη μασας τωρα με τα αυτοκινητα και την κινηση
δεν αντιλέγω, το έχω κάνει πολλές φορές έτσι Αθήνα - Θεσσαλονίκη (στην Greece region) αλλά στην 6άδα μου μπορεί να μην έχω το pidgey του αστρολάβου :p οπότε παω με running shoes η bike η Bugatti veyron.

Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν μπορουν να αγορασουν το 1/1000 του συναισθήματος να σχηματιζεις τον αριθμο του πελατη να του πεις "τα καταφεραμε" ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.