Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι κερδαω που το βρηκα?? :D αντε με το καλο :p

Ξέρω εγώ? Με καμια κάρτα βολεύεσαι? Κιτρινη, κόκκινη, απ' όλα έχουμε :hehe:

Ευχαριστώ :)

μπλε πουα με πορτοκαλι βουλες εχετε? :p

Μην το τραβάς πολύ γιατί τους έχω ικανούς να φτιάξουν μια κάρτα μόνο για εσένα :hehe:

πειτε με μαζοχα η οπως θελετε.. αλλα αμα μπειτε σε ολο αυτον τον κοπο για εμενα τοτε χαλαλι :p:dance3::hang3:

πειτε με μαζοχα η οπως θελετε.. αλλα αμα μπειτε σε ολο αυτον τον κοπο για εμενα τοτε χαλαλι :p:dance3::hang3:

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν είναι φτιαγμένες απο εξωτικά υλικά οι κάρτες ώστε να κουραστούν :hehe:

@ mods and admins Άντε ρε παιδιά ακόμα?

Πως καταλαβαίνει κανείς ότι ο [MENTION=14956]uNick[/MENTION] μόλις ανακάλυψε το ΠΟΘ 4, χωρίς να έχει διαβάσει προηγούμενες σελίδες του;

Σε κάθε σελίδα 1 στα 3 ποστ είναι δικά του

:p

Εδιτ: [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] Aν περίμενες 5-6 χρονάκια ακόμα θα πηγαίναμε μαζί ναυτικό :p

ΓΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν εφυγα εχτες!!!!:wall::wall::wall::wall:

Απαγορευτικό αποπλου.... :fist::fist:

πρεπει να περιμενω gazillion ωρες (απο τις 8 που θα παω, 10 φευγει κανονικα) στο καραβι μπας και ξεκινήσει για Πειραιά μεχρι το πρωι :hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3:

OMFG δεν θα την παλεψω

Πως καταλαβαίνει κανείς ότι ο @uNick μόλις ανακάλυψε το ΠΟΘ 4, χωρίς να έχει διαβάσει προηγούμενες σελίδες του;

Σε κάθε σελίδα 1 στα 3 ποστ είναι δικά του

:p

Εδιτ: @qbiefox Aν περίμενες 5-6 χρονάκια ακόμα θα πηγαίναμε μαζί ναυτικό :p

Ελα ρε αμα περιμένεις εσυ 3-4 χρονάκια ακόμα και ο qbiefox άλλα 9 θα πηγαίναμε όλοι μαζί :hehe:

Ελα ρε αμα περιμένεις εσυ 3-4 χρονάκια ακόμα και ο qbiefox άλλα 9 θα πηγαίναμε όλοι μαζί :hehe:

Εσύ κάτσε εκεί που είσαι και ίσως το γλυτώσεις, μαζί με όλα τα "κακά" της Ελλάδας.

Τα "καλά" της Ελλάδας μπορείς να τα ζεις λίγους μήνες το χρόνο, νομίζω φτάνουν. :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.