Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Σε πόσες μέρες δε θα έχουμε προσεδαφίσει σκάφος σε κομήτη και είναι γυρισμένο σε studio;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτόματα "like" σε ό,τι ανεβάζει ένα συγκεκριμένο άτομο στο fb για να μην μου σπάει τα νεύρα αναφωνώντας συνέχεια "μπες και κάνε μου like!"

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτόματα "like" σε ό,τι ανεβάζει ένα συγκεκριμένο άτομο στο fb για να μην μου σπάει τα νεύρα αναφωνώντας συνέχεια "μπες και κάνε μου like!"

Ναι. Πατάς το "διαγραφή φίλου" και όλα γίνονται αυτόματα μετά :p

Άσε γιατί μετά θα φάω ban και θα την βγάζω στον καναπέ...
Ναι. Πατάς το "διαγραφή φίλου" και όλα γίνονται αυτόματα μετά :p

Μάλλον γυναίκα είναι, αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα.

Μόλις έφαγα κάτι ληγμένα σοκολατάκια....

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ένας καθηγητής μου στο λύκειο έφαγε κάτι ληγμένα λακτάκια.

Δεν έπαθε τίποτα... :p

Κάτι Αυστραλέζικα που είχε φέρει η θεια μου, anthon berg chocolate liqueurs. Μαύρη σοκολάτα με γέμιση από ποτό.

11074835-anthon-berg-chocolate.jpg

anthon-berg-individuals.jpg

η μαύρη σοκολάτα δεν λήγει. η γάλακτος ανάλογα τι έχει περάσει ( αλλαγές θερμοκρασίας κτλ ) αλλά πάντα βάζουν στην συσκευασία αρκετούς μήνες πριν την πραγματική λήξη

πέτρο το λικέςρ σε χάλασε :D

Ένας καθηγητής μου στο λύκειο έφαγε κάτι ληγμένα λακτάκια.

Δεν έπαθε τίποτα... :p

Φαντάζομαι ότι στο λύκειο για τους καθηγητές τα επικίνδυνα είναι τα άγουρα. Τα ληγμένα μην τα φοβάσαι... :o

πέτρο το λικέςρ σε χάλασε :D

Μπαα, δε με χάλασε κάτι, απλά τυχαία είδα την ημερομηνία λήξης στο κουτί, αφού είχα σκοτώσει 7.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.