Jump to content

DJD

Recommended Posts

ενα dayz στα sales θα του παρω για να εχει κατι να κανει στους επομενους 9 μηνες που θα υπηρετησει "παραμεθοριο" στην Aθηνα :-P

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς - ThePressProject

Μόνο εγώ θεωρώ πως καλά της είπε όπως ούρλιαζε η άλλη στην "πολιτισμένη" βουλή...

1)Ότι και να σου λέει ο άλλος εσύ καθορίζεις το επίπεδο σου όχι αυτός.

2) Έχουμε χορτάσει από τσάμπα μάγκες με μεγάλο στόμα, αν τον κλείναμε σε κλουβί με την χοντρή εγώ θα στοιχημάτιζα ΚΟ εις βάρος του.

3) Το χαστούκι του Κασιδιάρη για το μόνο που μπορεί να μνημονευθεί είναι για το πόσο γελοίος είναι κάποιος που δεν ξέρει ούτε να στήσει το σώμα του όχι να χτυπήσει κιόλας.

ο παραλήπτης (εταιρία btw) δεν εντοπίζεται, και θέλει παράδοση αργότερα :hehe: :hehe:
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10-2014 02:36 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-10-2014 02:37 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-11-2014 10:35 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 03-11-2014 12:32 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ 04-11-2014 06:08 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ 04-11-2014 17:36 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 04-11-2014 20:43 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 04-11-2014 21:24 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 05-11-2014 08:40 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-11-2014 11:13 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 05-11-2014 11:39 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 05-11-2014 11:40 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 05-11-2014 12:33 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

and the hilarious part is: 600μετρα απόσταση από την εταιρία (διευθ. παράδοσης) είναι το πρακτορείο των ελτα courier (ο Αλλάχ να βοηθήσει να γίνει courier) :hehe: :hehe:

Και σήμερα:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10-2014 02:36 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-10-2014 02:37 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-11-2014 10:35 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 03-11-2014 12:32 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ 04-11-2014 06:08 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ 04-11-2014 17:36 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 04-11-2014 20:43 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 04-11-2014 21:24 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 05-11-2014 08:40 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-11-2014 11:13 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 05-11-2014 11:39 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 05-11-2014 11:40 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 05-11-2014 12:33 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 06-11-2014 11:13 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 06-11-2014 12:33 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 06-11-2014 12:39 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Απάντηση της κυρίας όταν την πήρα τηλέφωνο και ζήτησα εξηγήσεις:

Το κάνουμε ώστε το σύστημα να σας ειδοποιήσει με sms, αν υπάρχει κινητό νούμερο στα στοιχεία, ώστε να περάσετε να το πάρετε,, έχουμε πολύ φόρτο εργασίας....

Γιάγκο μου δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά εδώ γίνονται άλλα και άλλα και δεν παίρνει θέση ο Αντωνάκης, τώρα του ήρθε να ζητήσει την παραίτηση του επειδή είπε "δεν θα με κάνετε Κασιδιάρη" ?

Σαφώς και θα έχανε απο την Λιάνα σε κλουβί σε αυτό δεν έχω αμφιβολία btw.

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Απλά βαριούνται να τα φέρουν (?). Με γνωστή εταιρία μεταφορών, 5 φορές που θυμάμαι να έχουν έρθει δέματα με αυτή, πάω και τα παίρνω εγώ.

Ή βαριούνται να τα φέρουν αυτοί, ή βαριέμαι να τους περιμένω να τα φέρουν και πάω και τα παίρνω εγώ με το που δω ότι έφτασαν.

Δεν έχουν προσωπικό να ασχοληθεί. Μόλις της είπα ότι είμαστε 600μέτρα μακρυά στο τέλος της ανηφόρας μου είπε ότι δεν το ξερε και θα το φέρει αύριο, όπως οφείλει και έχει πληρωθεί να το κάνει. Το πρακτορείο αυτό των elta-courier (H Αγια Βρεγμενη Σανίδα να τους βοηθήσει να γίνουν) είναι ιδιωτικό/κατι-σαν-francise.

Μη ξεχνάμε ότι κι ο Στύλιος καταδικάζει την βία από που κι αν προέρχεται :hehe:

Μαζι με την θεωρια των 2 ακρων, ανετα στο τοπ 10 ηλιθιοτητας και ακυριλας "εφφετζιδικης ατακας" που εχει βγαλει αυτος ο θιασος για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...

Τελευταία φορά που είδα έτσι το κέντρο είχα παραπονεθεί ο Μήτσος πως τον πείραξαν κάτι σουβλάκια που είχε φάει.

Για όποιοn κατάλαβε :hehe::hehe::hehe:

Έγινε επεξεργασία από Dolly

Δεν έχουν προσωπικό να ασχοληθεί. Μόλις της είπα ότι είμαστε 600μέτρα μακρυά στο τέλος της ανηφόρας μου είπε ότι δεν το ξερε και θα το φέρει αύριο, όπως οφείλει και έχει πληρωθεί να το κάνει. Το πρακτορείο αυτό των elta-courier (H Αγια Βρεγμενη Σανίδα να τους βοηθήσει να γίνουν) είναι ιδιωτικό/κατι-σαν-francise.

Εδώ πάντως τα ΕΛΤΑ Κούριερ είναι υποδειγματικά.

Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς - ThePressProject

Μόνο εγώ θεωρώ πως καλά της είπε όπως ούρλιαζε η άλλη στην "πολιτισμένη" βουλή...

Όπως γίνεται και στα φόρα, σε τρολάρει/προσβάλει ο άλλος, πετάς μια κουβέντα παραπάνω και στο τέλος καταλήγεις μπαναρισμένος ή απολογούμενος.

Έπρεπε να την αντιμετωπίσει απλά απαξιωτικά και να την άφηνε να χτυπιέται. Αυτή έχει πλέον μια εικόνα που ότι και αν έλεγε στο τέλος θα την δικαιολογούσαν ή θα το ξεχνούσαν. Αυτός ως υφυπουργός παιδείας όφειλε να προσέχει.

#1 Τεχνικός καυστηρωλεβητών, αλλάζει ένα μαρκούτσι, "Όλα είναι ΟΚ!", φεύγει, καυστήρας να βράζει στους 120 και φυσικά να κλείνει...

#2 Τεχνικός HOL, μια χαρά είναι η γραμμή σας που κλειδώνει 6.5Mbps κάτω (από το θεωρητικό max) και ενώ κατεβάζει με 1,4-1,5MB/s, ώρες ώρες κάνει 2 λεπτά buffering σε youtube video του 1 λεπτού. Επίσης, το ANNEX-M δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο...

Καλά ξεκίνησε η μέρα :p

#3 Άλλος τεχνικός της HOL παίρνει τηλ να δει τι παίζει. Όλα είναι καλά μου λέει... Μ.Ο. ταχύτητας στην περιοχή μου είναι 13,2Mbps κι εγώ έχω 14,6. Ναι μα εγώ είχα 18 πριν λίγο καιρό, όπως είχα και με 4net και με πΟΤΕ. Και με line attenuation 18, θα έπρεπε να έχω ~21 και καλά. Anyway... ΑΝΝΕΧ-Μ έχετε; Έχουμε (να βρίσω τον προηγούμενο; ). Μου το αλλάζει, χάνω 1Mbps D/L και κερδίζω 20 Kbps U/L :pleasantry: . Ξαναπαίρνει και το λέει κι αυτός. Το γυρίζει όπως ήταν και πλέον είμαι με -1,5Mbps/-100Kbps ήτοι 13298kbps/876kbps. Να χαρώ που πλέον είμαι κι εγώ στον "Μ.Ο.";;;

Προβλέπω και #4 και #5 κλπ κλπ κλπ...

#3 Άλλος τεχνικός της HOL παίρνει τηλ να δει τι παίζει. Όλα είναι καλά μου λέει... Μ.Ο. ταχύτητας στην περιοχή μου είναι 13,2Mbps κι εγώ έχω 14,6. Ναι μα εγώ είχα 18 πριν λίγο καιρό, όπως είχα και με 4net και με πΟΤΕ. Και με line attenuation 18, θα έπρεπε να έχω ~21 και καλά. Anyway... ΑΝΝΕΧ-Μ έχετε; Έχουμε (να βρίσω τον προηγούμενο; ). Μου το αλλάζει, χάνω 1Mbps D/L και κερδίζω 20 Kbps U/L :pleasantry: . Ξαναπαίρνει και το λέει κι αυτός. Το γυρίζει όπως ήταν και πλέον είμαι με -1,5Mbps/-100Kbps ήτοι 13298kbps/876kbps. Να χαρώ που πλέον είμαι κι εγώ στον "Μ.Ο.";;;

Προβλέπω και #4 και #5 κλπ κλπ κλπ...

Το έχω ξαναγράψει, θα το ξαναγράψω και τώρα...

Σταμάτα να ασχολείσαι γιατί όλο και περισσότερο θα πέφτει η γραμμή αντί να αναβαίνει. Μιλάω εκ πείρας σε (ΟΤΕ)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.