Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ηλίθιο πρόγραμμα.. Κάθε μέρα 7.30 μάθημα και μετά όλη μέρα δεν έχουμε τι να κάνουμε..

Σήμερα έκτακτο μάθημα στις 7 γιατί μετά ο καθηγητής είχε χειρουργείο :hang2::hang2::hang2:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Είδατε τα μελλοντικά Νορβηγικά χαρτονομίσματα (2017+);

PIGfg3U.jpg

Πολύ progressive (pun intended). Φαντάσου τι είχε να γίνει έτσι και μας τα φόρτωναν εδώ... :D

Μ' αρέσει που ακολουθούν χοντρικά το χρωματικό κώδικα των Ευρώ πάντως.

μοργκεν,όχι μόνο είναι Παρασκευή (φακ γιεα) αλλά έχω ελεύθερο χρόνο μέχρι Τρίτη

μια και με τόση ανάπτυξη που έφερε η κυβέρνηση δεν έχω καν παραγγελιές για παράδοση...πάμε για ανάβαση :hi:

Μια χαρά μέρα ήταν χτες και σήμερα.

Δουλεύει κι ο ηλιακός και δεν ανάβουμε θερμοσίφωνα. #thinkgreen #mnimonio

Οπότε γιατί σκάτε; Enjoy the day :p

Στο χέρι σου είναι να συνεχίσει να γυρίζει :hehe:

Στο χέρι της ώρας είναι να ταυτιστει με την δική μου καλημέρα

Να ζητήσω ένα συγγνώμη πρώτα από όλα στον Chosen , και μετά από όλους τους υπόλοιπους.

Δεν περίμενα να κάνω τόση εγκεφαλική ζημιά με μια λέξη.....

Αν βάλεις το laptop στην πλάτη σου ενώ κάνει κάποια βαριά διεργασία με CD, πχ εγκατάσταση παιχνιδιού, παίζει να σου κάνει πρώτης τάξεως μασάζ :hmm:

Μπα... Δεν πιστεύω για θερμοφόρα... Αν και δεν του έδινα σημασία εκείνη την στιγμή, δεν νομίζω να ζεστάθηκε καθόλου... Αλλά όπως χρησιμοποιούσα το touchpad μούδιαζε το χέρι μου από τις δονήσεις :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.