Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] καλά ,τελείωσε η απεργία στα καράβια και λβέπω να'ρχεται πριν γίνεις πάλι καλά. :D

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] πώς είσαι;; Να σου φτιάξω λίγο το κέφι...

Δε θα χω σκληρό για τις επόμενες 2 βδομάδες,μιας και ζούμε στον 15ο αιώνα και άμα πλημμυρίσει η Ταϋλάνδη βγαίνουν όλα off. :han:fie::help::slap:

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U49xnHNADbU&feature=related]Ηταν ενα μικρο καραβι - YouTube[/ame]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θεοί στην Crucial (όπως πάντα άλλωστε)

Παράγγειλα εχθές 2 μνήμες DDR2 so-DIMM για ένα HP NX9420.

Πέραν του ότι στις στέλνει για αυτό το μοντέλο και σου εγγυάται ότι θα δουλέψουν 100%, πριν λίγο τις παρέλαβα... 2x2GB στα 54€ με τα μεταφορικά... :T:

Δηλαδή το κατάστημα δεν έχει να σου τον στείλει ???

Ναι!! Και απότι διάβασα στο νετ,αυτή η έλλειψη παγκοσμίως οφείλεται σε καταστροφές που γιναν εκεί κάτω,εξού και οι υψηλές τιμές στα γνωστά μαγαζιά.

Υ.Γ: Όταν όμως παραγγέλνεις και γράφει διαθέσιμο προιόν,είναι απαράδεκτοι.

Για την απορία που έχετε γιατι ανέβηκαν όλοι οι σκληροί ο λόγος είναι οτι έκει που έγιναν οι πλημμύρες χτυπήθηκε και η Nidec που φτιάχνει το 70-80% των κεφαλών! οπότε την πατήσαμε!

Εγώ πάντως τείνω να τον πιστέψω. Είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώριζα για χρόνια, και έχουν μετατραπεί σε γαϊδούρια...

για να μην ανοιγω θεμα, ξερετε πως μπορω να ποιες ports χρησιμοποιουντε απο τα προγραμματα μου ?Gia win 7.

Ούτε κι εγώ στα 20+. Αλλά κάτι παίζει με τον ΟΤΕ τελευταία. Ακόμα και reset το router να κάνω, κλειδώνει στην αρχή στα 16 περίπου και μετά, από μισή μέρα είναι πάλι στα 20+.

Να ανοίξεις θέμα.

στο εχω επει οτι σε μισω ε?:hmm::hmm::p

εφτιαξα στο στη κατηγορια για τα win, τσακιστητε να απαντησετε:dance3::dance3:

εβγαλα το ssd kai εβαλα μηχανικο στο λαπιτοπ γιατι χρειαζομουν το χωρο.. OMFG.. lagαρει ολο το συμπαν..

εδιτ. μην ακουσω κανενα να χει ακομα!!!!! ενδοιασμους για τους ssd θα του σκασω ολο το raid κεφαλι.

Αν το laptop φοράει ακόμα pentium 3 και 512mb ram όχι δεν έχω,αν φοράει αυτά που έχω στο pc μου (3 χρονών πράμα) παλι δεν έχω ενδοιασμούς,απλά δεν laggarei και όλα κομπλε. :p

εβγαλα το ssd kai εβαλα μηχανικο στο λαπιτοπ γιατι χρειαζομουν το χωρο.. OMFG.. lagαρει ολο το συμπαν..

εδιτ. μην ακουσω κανενα να χει ακομα!!!!! ενδοιασμους για τους ssd θα του σκασω ολο το raid κεφαλι.

Αν έχεις χώρο στο laptop βάλε και τους 2.

Πχ. Τον ssd στην κανονική θέση για σκληρό και τον μηχανικό στη θέση του dvd (αν έχει).

Αν το laptop φοράει ακόμα pentium 3 και 512mb ram όχι δεν έχω,αν φοράει αυτά που έχω στο pc μου (3 χρονών πράμα) παλι δεν έχω ενδοιασμούς,απλά δεν laggarei και όλα κομπλε. :p

p8600 + 4gb win7 pro με 1000performance tweaks... 3 χρονων οπως ειπες. Απλα ΔΕΝ υπαρχει γυρισμος. Νομιζω οτι εχει σταματησει το συμπαν σου λεω...

Αν έχεις χώρο στο laptop βάλε και τους 2.

Πχ. Τον ssd στην κανονική θέση για σκληρό και τον μηχανικό στη θέση του dvd (αν έχει).

next move bro.. sam830 oem 256gb + caddy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.