Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πόσο ωραίο είναι να ξανα-αισθάνεσαι έφηβος... να 'σαι όλη μέρα μέσα σ' ένα net-γκαϊφέ και να παίζεις με την παρέα DotA/WoW/Whatever.

while status = alive

do repeat;

fixed για τα geeks σαν εμένα =P

μου 'χει λήψει τέτοιο κάφσιμο. =(

Έγινε επεξεργασία από zomg

κάηκα :suicide:

είχα 4,20Ευρώ στη κάρτα, έβαλα ανανέωση 5Ε, έγινε κάπου 8,6Ευρώ, (Cosmote), Μίλησα 18 λεπτά σε wu, και μου τα χρέωσαν, μπέρδεψα τη cosmote με τη vodafone που σου έχει αυτόματα 250λεπτά στη vodafone (που έκανα χθές) :wall::wall::wall::wall:

*** τη cosmote σας! :getlost:

μωρε συνδεσούλα έχω (wind), μια χαρά τη παλεύω και εκεί δε λεω. Αλλά οι περισσότεροι έχουν whatsup και τραβάω τα μαλιά μου :wall:

[άσχετο/off topic 2] τέλειος ο μαύρος στο fab5 χθές :mamba::whistle2::man_in_love:

Ποιός είχε φτιάξει στο Photoshop πριν αρκετό καιρό ένα ωραίο εξώφυλλο με τον [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]?

Τον θέλω.:)

http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/kopi-pitas-thelab-gr-savvato-12-flevari-90157-7.html#post1062977173

Ο [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] το είχε ανεβάσει..

ΕΔΙΤ: Περιμένω την φετινή Κοπή Πίτας να σας γνωρίσω

αν δεν είμαι Αθήνα να κερδίσω το φλουρί θα ακυρωθει :p

Έχεις γίνει πολύ γκρίνιας το ξέρεις?:p (γεράματα...)

Θέλεις να βάλουμε δύο φλουριά και να μαγειρέψουμε τ' αποτέλεσμα?:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.