Jump to content

DJD

Recommended Posts

Όσο τραγουδούσε η κοπέλα απλά το είχα χαμηλά, όταν βγήκε ο τύπος, δεν κάνω πλάκα, ανακατευτήκα και το έκλεισα.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Λίγα λόγια για την Demy, από φωνή ματάρες :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IO7CS64-B2E]MIDENISTIS feat. DEMY - Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας) OFFICIAL VIDEO CLIP - YouTube[/ame]

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] είσαι για ένα στοιχηματάκι?

Όποιος από εμάς τους δύο κερδίσει κάτι στον διαγωνισμό του Lab δεν ξαναβάζει video στο ΠΟΘ. (ούτε ζιζιά ούτε τίποτα!)

Αντέχεις την πρόκληση?:p

Την βοήθειά σας τώρα:

Μπορείτε να μαντέψετε την παρακάτω μάρκα γιατί δεν βγάζω τα γράμματα? (μάλλον Ιταλικά είναι)

1006907kn.jpg

Από το πλυντήριο είναι; :hehe::rofl::sarcastic:

Τώρα που το είπες πάλι χάλασε αυτό...εχτές άναβαν πάλι λαμπάκια error!:hehe:

(σοβαρά τώρα βγάζετε τα γράμματα?)

@greekfragma είσαι για ένα στοιχηματάκι?

Όποιος από εμάς τους δύο κερδίσει κάτι στον διαγωνισμό του Lab δεν ξαναβάζει video στο ΠΟΘ. (ούτε ζιζιά ούτε τίποτα!)

Αντέχεις την πρόκληση?:p

ή εισαι πολυ σιγουρος οτι δεν προκειτε να κερδισεις.. ή εισαι στα θεμελια νεου θρεντ για αυτο τον σκοπο :p

θέλω να ζω τη μέρα που κάποιο βλαμμένο (εκ β.προαστείων πιθανολογώ) θα σκάσει μύτη σχολή με μια τέτοια χλαπάτσα και θα προσπαθεί να πουλήσει μούρη :hehe:

γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο εργαστήριο για φυσική νομίζω ότι θέλουν να μας κάνουν ανθρώπους , να γίνουμε χρήσιμοι στην κοινωνία :p

Για να λέμε και τα καλά (επειδή ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] με λέει γκρινιάρη)

Αγορά από Amazon.UK στις 7/11.

Παρουσίασε πρόβλημα.

Ζητάω αντικατάσταση.

Μου λένε να το στείλω συστημένο και θα μου πληρώσουν 7GBP για τα έξοδα αποστολής!

Εν το μεταξύ, ήδη έχουν στείλει την αντικατάσταση για να μη μείνω χωρίς, αφού μπορώ να στείλω το δικό μου μέχρι τέλος του μήνα που λογικά θα έχω παραλάβει το καινούριο.

Αυτά να τα βλέπουν μερικά Ελληνικά καταστήματα που ζητάνε την υποστήριξή μας.

εδω και 3 βδομαδες ειναι πρισμενη η δεξια μου αμυγδαλη... αντιβιωτικα και καραμελες τυπου στρεπσιλς δεν κανουν τιποτα.... θα γινω καλα γιατρε??

καλημερες!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.