Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ωραία τα νέα Αιφόνια. Στην Apple όμως θέλω να τους βαρέσω ώρες-ώρες. Από το live stream:

8:13 p.m.

iPhone 6 has over one million pixels. And iPhone 6 Plus has over two million pixels.

Το "over two million" είναι Full HD στις 5.5"...

τώρα θα βγει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ να ανακοινώσει φοροελαφρύνσεις, να μπορούν να πάρουν όλες οι χαζές ξανθιές και οι ψευτογκατζετάκηδες τα νέα Iphone, χωρίς να κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι.. :suicide:

Καλά, γυρνάω μετά από τόσες ώρες πρακτική και δεν υπάρχει thread για το iPhone να κράξω; Δεν το έχω δει ακόμα

Και αύριο ο τυρογαλος θα μου λέει θα πάρω iphone6. Δεν κοιτάει που βαράνε οι υπάλληλοι του 12 ώρα για 600ευρω και τους βρίζει κιόλας.

Οι ωφελουμενοι των εισητηριων κοινωνικου τουρισμου, πως και ποτε μπορουν να τα παρουν?

Ελεγκτές στον ΗΣΑΠ, μετά από αρκετά χρόνια. Ο ένας είχε και μπλουζάκι τραμ α.ε. (προφανώς για αυτό δεν τους βλέπει ο [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] :hehe:)

Ώρες ώρες αναπολώ τα ξέγνοιαστα χρόνια του φανταρικού...

Τελευταία, every effing day. Και μετά του Πανεπιστημίου (μαξ προπτυχιακά), του Λυκείου, του Γυμνασίου, του Δημοτικού... Στο τέλος καταλήγω να σκέφτομαι τα ωραία χρόνια που όλη μέρα πιπιλάγαμε ένα βυζάκι και είχαμε δούλους να μας υπηρετούν 24/7. Ωραία χρόνια... :D

Όλο FootLab το διαβάζω το FoodLab.

Πρέπει να τελειώσει κάπως αυτό, ανατριχιάζω. :p

μην σου πω εγώ τι σκέφτομαι κάθε φορά που διαβάζω το 'Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;'

Καλησπέρα από την σκοπιά!!

Στο μαγευτικό Στεφανοβίκειο![emoji12]

Say that again.

Πέρσι χειμωνα επινα ρακες στην πανεμορφη ξανθη και καλοκαιρακι ημουν λαρισα 1 στρατια εκαναν ζωαρα,μπυριτσες και μπανακια με [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

και φετος έπηξα στην κορινθαρα προσπαθωντας να διαβασω και ακουγοντας τις παπατζες του λοβερδου.

Παιζει βεβαια ρολο τι θητεια εκανε ο καθενας ε..:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.